Öğretim üyesi dolandırıcılığı ve şantaj
yaşamış olduğum dolandırıcılık ve maddi manevi zedelenmede, tıp fakültesinde bulunan öğretim üyesinin öğrencilere karşı duysal bağlamda güven verip gönül ilişkisi yaşayarak ve dolandırarak sahtekarca eğitimceye yakışmayan davranış sergileyen bu kişi hakkın suç duyurusunda bulunacağım. Bana atılan tehdit ve şantaj mesajları elimde delil niteliğindedir, ölümle tehdit ediliyorum ve beni kötü sitelerde ve aileme karşı kişisel fotoğraflarımı yayınlamak ile tehdit ediliyorum ve şantaj yapılarak kişisel hayatım söz konusu olacak mesajlar almaktayım, en kısa zamanda okulun itibarı ve yasal süreçten önce üst düzey yönetimden yardım istemekteyim bir bayan olarak zor durumdayım bu kişi sözleşmeli olarak bu yerde barınmaya devam etmesi kalitesiz bir eğitim yerinin ve ahlaksız bir toplum yerinin saygınlığını kaybetmesine yol açıldığını görmek otorite ve üniversite adı dolayısıyla yanlış basın davranışları olacaktır, bilgilerinize sunduğum olayda ben bu sözleşmeli kişi için ne yapabilirim dekana rektöre ulaşmak telefon ile doğru mudur? ceza alabilir mi? karşı tarafında elinde benim küfür mesajım var. bu kişi 3 yıl önce yine bi öğrencisi ile evlenmiştir. bariz bir saplantısı olan bu kişi için ne yapılabilir?
öğretim üyesi tarafından şantaj
yaşamış olduğum dolandırıcılık ve maddi manevi zedelenmede, tıp fakültesinde bulunan öğretim üyesinin öğrencilere karşı duysal bağlamda güven verip gönül ilişkisi yaşayarak ve dolandırarak sahtekarca eğitimceye yakışmayan davranış sergileyen bu kişi hakkın suç duyurusunda bulunacağım. Bana atılan tehdit ve şantaj mesajları elimde delil niteliğindedir, ölümle tehdit ediliyorum ve beni kötü sitelerde ve aileme karşı kişisel fotoğraflarımı yayınlamak ile tehdit ediliyorum ve şantaj yapılarak kişisel hayatım söz konusu olacak mesajlar almaktayım, en kısa zamanda okulun itibarı ve yasal süreçten önce üst düzey yönetimden yardım istemekteyim bir bayan olarak zor durumdayım bu kişi sözleşmeli olarak bu yerde barınmaya devam etmesi kalitesiz bir eğitim yerinin ve ahlaksız bir toplum yerinin saygınlığını kaybetmesine yol açıldığını görmek otorite ve üniversite adı dolayısıyla yanlış basın davranışları olacaktır, bilgilerinize sunduğum olayda ben bu sözleşmeli kişi için ne yapabilirim dekana rektöre ulaşmak telefon ile doğru mudur? ceza alabilir mi? karşı tarafında elinde benim küfür mesajım var. bu kişi 3 yıl önce yine bi öğrencisi ile evlenmiştir. bariz bir saplantısı olan bu kişi için ne yapılabilir?
Cevap: öğretim üyesi tarafından şantaj
Öncelikle aynı konuyu birkaç ayrı yerde açmanız gereksiz olduğu gibi forum kurallarına da aykırı. Ayrıca bir tıp fakültesi öğrencisinin yazım kurallarına dikkat etmesi ve kendisini daha iyi bir anlatımla ifade edebilmesi beklenirse de sorununuzun ne olduğu anlaşılabiliyor.
Bu konularda elinizdeki tüm delillerle birlikte dari soruşturma için dekanlığa, adli soruşturma için de savcılığa başvurabilirsiniz.
Cevap: Öğretim üyesi dolandırıcılığı ve şantaj
Öncelikle bu kişi ile ne zamandan yada nasıl böyle kanlı bıçaklı bir duruma geldiğiniz? Neden geldiniz? Aranızda geçen olumsuz şeyler nelerdir? Bunlar özel şeyler olacağı için bu detay soruları burda cevaplamanız zor olabilir. Ancak dolandırıcılıktan ziyade tehdit, şantaj davası açabilirsiniz.
Cevap: Öğretim üyesi dolandırıcılığı ve şantaj
Öncelikle bu yazıyı inanılmaz bir aceleyle ve şok halinde yazmış olmalısınız.Yoksa bir tıp fakültesi öğrencisinin kendi derdini anlatabilecek kadar dilini kullanamaması söz konusu olmayacağı için bu yazının gerçekliğine şüpheyle yaklaşırım.Bence olan olay ne ise net bir şekilde tane tane imla kurallarına da uyarak anlatın.Yardımcı olan çıkacaktır.Konuyu birden fazla yere de açmayın bu durum kurallara aykırı ben gerekli düzenlemeyi yaptım.