Apartman borcu yuzunden adimin listede afis edilmesi
Merhaba
Yasadigim apartmanda aidatlarimi araliksiz yatirmaktayim. Hatta mal sahibinin odemesi gereken bazi bina giderlerini bile odedim ona ragmen panoda herkezin gorecegi yere ismimi yazip borc gosteriyorlar. Uyarmama ragmen listeyi kaldirmiyorlar. Borcum olmadigi halde beni rezil ediyorlar. Bunun icin yoneticiye dava acma hakkim varmidir yada ne yapmaliyim
Cevap: Apartman borcu yuzunden adimin listede afis edilmesi
Aidatlarınızı her zaman vaktinde mi yatırdınız?
Yoksa bir gecikmeniz vardı, bu gecikmeye istinaden liste asıldı ve siz liste asıldıktan sonra mı ödediniz?
Evet aidatlar zamaninda yatiriliyor.
Zaten panoda gosterilen borc aidat borcu degil. Peyzaj asansor parasi vs. Yani mal sahibinin odemesi gereken tutarki bunlar bile odendi
Alıntı:
seko6161 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Yasadigim apartmanda aidatlarimi araliksiz yatirmaktayim. Hatta mal sahibinin odemesi gereken bazi bina giderlerini bile odedim ona ragmen panoda herkezin gorecegi yere ismimi yazip borc gosteriyorlar. Uyarmama ragmen listeyi kaldirmiyorlar. Borcum olmadigi halde beni rezil ediyorlar. Bunun icin yoneticiye dava acma hakkim varmidir yada ne yapmaliyim
Neden böyle bir şey yapıyor yonetici peki, aranızda başka bir konudan dolayı anlaşmazlık mı oldu?
Bu tüm dairelerin kim ne kadar para ödeyeceğine dair bir liste ise sadece bir borçlu listesi değildir. İsminizin burada bulunmasıda normaldir.
Sadece ödemeyenlerin listesi ise, Panoya Apartman yönetimine hitaben borçlu listesindeki bedelleri ödediğinz halde borçlu olarak ilan edildiğinizi, Bu listeden isminizin çıkarılmasını,ü aksi halde hukuki girişimlerde bulunacağınızı içeren bir yazı yazıp asın. Hem yöneticiye yazı yazmış hemde borcunuzun olmadığını ilan etmiş olursunuz.
Ceceli; Tüm dairelerin numaraları yazan, karşısında da hangi ay aidatlar yatmış, yatmamış şeklinde bir listenin, panoya asılması yasal açıdan sorun oluşturur mu?
Alıntı:
Fixit rumuzlu üyeden alıntı
Ceceli; Tüm dairelerin numaraları yazan, karşısında da hangi ay aidatlar yatmış, yatmamış şeklinde bir listenin, panoya asılması yasal açıdan sorun oluşturur mu?
Hayır oluşturmaz.