mrblar bu hafta evime haciz için gelindi gelen memur ve avukatı içeri aldım avukat birden odalara saldırdı sen kimsin diye sordum avukat vekiliyim dedi ve dışarı çıkarttım.icra memuru hiç bişey konuşmadan evi gezdi 17 senelik kaset çalar 15 senelik mini derin dondurucu televizyonu mini fırını ve bulaşık makinesini yazdı imza istedi tutanagı okudum imza atmadım atmak zorundasın dedi bende bu eşyaların tek oldugunu ve aileme ait oldugunu söyledim yasaya göre haciz olmaz bu mallar dedim yasa beni baglamaz dedi istersem oturma grubunu halıları bile alırım dedi bende al götür dedim sen buraya imza at ben haciz yapmak istemiyorum dedi bu arada avukat tekrar zile bastı kapıyı açtım içeri almadan kapıdan memura seslendi abi geç kalıyoruz diye memurda abi imza atmıyo dedi benim için.avukat hemen tele sarıldı polis çagıracakmış kapıyı yuzune kapattım meur imzalamazsan koltuları ve çamaşır makinesinide yazacam ve şimdi alıp gidecem dedi ben hala imza atmam al götürdedim bu başladı konuşmaya benim dediklerimi tutanaga geçmen lazım dedim itiraz etmek için bu yok dedi imzaladım ve gitti.aynı gün savcılıga suç duyurusnda bulundum memur için ve avukat için gelen kişi avukat degilmiş büro çalışanıymış ve haciz tutanagında ikendi ismi ve imzası var memur içinde heöm tehdit hem tek eşyayı almaktan ve zorla imza attırmaktan şikayetci oldum.şimdi arkadaşlar bu konu hakkında pazartesi icra huku mahkemesine itiraz dilekcesi verecem yedieminligin kalkması ve eşyalardaki haczin kalkması için bu konu hakkında görüş bildirebilecek bi arkadaş varmı.