aldatmadan şüphelenmekten boşanma davası açmak
eşim son 4 aydır bana ilgisiz ve soğuk. hem duygusal hem cinsellik olarak. bir kaç gece telefonu gizli saklı kullandığını yakaladım. sonra anlaşamıyoruz diye evden gitti boşanalım dedi. ve ben telefon dökümlerine ulaştım 4 aydır müdürüyle hem mesai saatlerinde hemde dışında hatta geceleri bile mesaj konuşma olayı var. bir arkadaşımda ikisini çalıştıkları avm de bir kafede otururken görmüş. bu telefon dökümleri ve arkadaşımın şahitliği benim boşanmam için yeterli olur mu?
Cevap: aldatmadan şüphelenmekten boşanma davası açmak
Boşanma da aldatmak ağır kusurlardan sayılmaktadır.Tek tanık yeterli olmayabilir, orada çalışanlarla görüşüp, onların bilgisini alabilirsiniz, o arkadaşınızın gördüğü tarihteki güvenlik kamerası kayıtlarını felan isteyebilirsiniz.
İspatladığınız taktirde boşanmanıza karar verilecektir.
Müdürüyle özellikle mesai saatleri dışındaki telefon ve mesaj trafiğinin yoğunluğuna ve konuşmaların uzunluğuna göre ve bir de tanık olduğuna göre yeterli deliliniz var diye düşünüyorum.
Sabah 10 aksam 6 ve oglen 2 gece 10 olarak vardiyali calisiyor. Sabah 8.30 dan sonra mesajlar ve suresi 30-40saniyelik gorusmeler, hergun gun icinde istisnasiz kisa sureli konusmalar ce mesajlar var ama ayni magazada calisiyorken bole olmasi abes. Haftaici izin kullaniyolar demekki o gunlere denk geliyo ve vardiyali olarak calistiklari icin o zamanlara denk geliyor.gece 10 cikisindada eve gelene kadar 10 tane mesaj ve bikac dakika gorusme, bazen benim olmadigim zamanlarda gece 11gibi 8dakika konusma, bizim evimizde bile (tuvalette oldugunu dusunuyorum) 6-7 mesaj, ablasinda ve annesinde kaldigi gecelerde gece 11-1 arasi mesaj ve 5-10dakikalik konusmalar, ve ayrilalim diye evimden gittigi her gece saat 2ye kadar meaaj konusma dokumleri var.
Boşanma davası açılmamış anlaşılan.
Size tavsiyem;
olabildiğince delil bulmaya bakın, takip edin, fotoğraf çekin, telefon kayıtlarındaki görüşme saatleri çok önemlidir. gece geç saatlerde uzun görüşmeler hayatın olağan akışına aykırıdır.
İş arkadaşlarının öyle gece yarıları uzun sohbet etmeleri olağan değildir.
Boşanma davası açılacak olursa eşinizin ve müdürünün telefon hatlarının trafik bilgilerinin ilgili GSM operatöründen istenmesi için müzekkere yazılmasını talep edin.
Aman ha burası çok önemli.. müzekkere mutlaka GSM operatörlerine yazılmalı.. TİB'e (Telekomünkasyon İletişim Başkanlığı) yazılmayacak. TİB bilgi vermiyor.
Zina olgusunun ispatı zordur. Ancak sadakatsizlik, güven bunalımı gibi nedenlerle dava açabilrisiniz.
Takip edin, telefonla görüşün eşinizle, bunları yaparken de mutlaka yanınızd a güvendiğiniz bir arkadaşınız olsun.
Eşinizle yaptığınız telefon görüşmelerini mutlaka sesli olarak kaydedin.
Birlikte oluyorlarsa bulundukları evi kendiniz basın, kargaşa çıkartın, kavga edin, darp edin yada darp edilin..
Karakolluk, savcılık, mahkemelik olun, olunki tutanaklar tutulsun hakkınızda şikayetler olsun. Mahkemede bunları delil olarak sunarsınız.
Kavgadan darptan 3-5 bin TL para cezası verirsiniz ama bu taraftan onurunuzun kavgasını da kaznamış olursunuz.
Ha bu arada dava açacaksanız mutlaka avukatınız olmalı.. Yoksa işiniz zor.
Şimdilik bu kadar..
Geçmiş olsun..
boşanma davası açtım. peki bu aşamada 3.kişiye zarar versem yani dövsem bana yaptırımı ne olur? polise gider mi sizce? gitse benim aleyhime ne olur? hatta belkide bu durumu lehime bile çevirebilirmiyim sizcE?
Alıntı:
edsfrkn rumuzlu üyeden alıntı
boşanma davası açtım. peki bu aşamada 3.kişiye zarar versem yani dövsem bana yaptırımı ne olur? polise gider mi sizce? gitse benim aleyhime ne olur? hatta belkide bu durumu lehime bile çevirebilirmiyim sizcE?
Sakın, kasten yaralama suçuyla uğraşırsınız bir de ceza yargılamasında.
Bırakın, siz boşanma davanızı açın, boşanın, başkasıyla muhatap olmayın, tehdit etmeyin, bulaşmayın, bunların size bir getirisi olmaz, aksine zarar verir.