Tanıklık yaptığım dava e-devlet ten baktığımda görülüyor, normalmidir
Benim 2009 senesinde tanıklık yaptığım dava e-devlette yargıtay dosya sorgulama linkine tıkladığımda görünüyor.Herhangi bir yerde benim adım da geçmiyor.Bu normal midir acaba?Kafamı çok kurcalıyor.
Cevap: Tanıklık yaptığım dava e-devlet ten baktığımda görülüyor, normalmidir
taraf olduğunuz dosyalar e-devlette görünür
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Ama bu taraf olma durumu tanıklıkta da geçerli mi oluyor?Yargıtay dosya sorgulamalarında çıkıyor karşıma o dosyalar mahkeme dava dosyalarında çıkmıyor.
Tamam sorun yok o zaman, mahkeme dava dosyalarında da çıkar, demekki dosya kapanmış ama yargıtay kayıtlarında gözüküyor olabilir, önemli olan adalet bakanlığı mahkeme dava dosyası sorgulamasında gözüküyor mu?
Çünkü, dosya yargıtayda dahi olsa, e-devlette adalet bakanlığı dosya sorgulama ekranında görünür.
Hayır mahkeme sorgulamasında o dava gözükmüyor.2012 senesinde açılmış dava fakat yargıtay bozma kararı vermiş.2015 senesinde tekrar açılmış dava durumunda ilgili yargıtay dairesinde yazıyor.
Ben bu olayda sanık değilim tanıklık yaptım sadece.Kafamı kurcalayan da bu aslında.Neden ben de bu görülüyor bu davalar.
Bu davalar, resmi evrakta sahtecilikle mi ilgili
Kafanızı kurcalamasın, tanık olduğunuz duruma fazla takmayın, muhtemelen dosya bozularak gelecek.
Geldiğinde esasa kaydedilecek, bu sefer de gözükmeyen yerde gözükecektir.Tanık olduğunuzdan eminseniz, önemsemeyin
Eminim. :) Hatta daha da emin olmak için tebliğnameyi dahi okudum.Sanık kısmında ismim yok.İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten.
- - - Updated - - -
Hayır Sayın Kırcalı.2009 senesinde çalıştığım iş yeri ile alakalı bir hırsızlık suçu işlemişti 2 tane işçimiz.Onunla ilgili.
Resmi evrakta sahtecilik ayrıca açmış olduğum bir konuydu.Nüfüs cüzdanımı değiştirip kullananlar yüzünden yıllarca mahkemelerle uğraştım.Suçsuzluğum kanıtlandığı halde hala ne zaman çağırırlarsa ifade vermeye gidiyorum.Gerçekten hala yıpratıcı.