-
savunma
merhaba; 2 ay sonra asliye ceza mahkemesinde mahkemem var sanık olarak bulunacagım ve asker oldugum için katılamıyacagımdan dolayı bugün asliye ceza mahkemesinin kalemine dilekce verdim
askerde bulanacagım adresi dilekceye yazdım fakat mahkemenin kalemindeki kişi benim burdada hakim karşısına çıkabilcegimi söyledi ayak üstü hakime savunma vercektim kabul etmedim şok oldum bi an
mahkemeye daha 2 ay var avukat tutcam dedim askerde bulunacagım yerde mahkemeye çıkacagımı söyledim şimdi burda iyimi yaptım kötümü ?
davam bilişim sistemine hukuka aykırı olarak girme ve orada kalma/ bundan 2 sene önce bir mail adresine girmişim sözde bilişim polislerinin söylediklerine göre sadece ellerinde ıp adresi ve telefona atılan msj
lar delil olarak ben savunmamı savcıya verdim ben girmedim mail adresine sadece geri vermek için msj atdıgımı söyledim şikayetcide şikayeti geri almıştı zaten kamu davasına dönüşmüş dava
şimdi ben 2 ay sonra nasıl mahkemeye savunma yapmalıyım
-
Cevap: savunma
Mahkemeye gitmenizde herhangi bir sorun yok. Asker oldugunuzu belirtin, savunma yapmak istediginizi soyleyin. Birliginize gittiginizde de dilekce verirsiniz birliginizden mahkemeye katilirsiniz eger katilmak istiyorsaniz. Izin almayin, bos yere izninizi harcamayin. Sizi birliginiz gondersin.
-
-
-
Daha nasıl bir yanıt bekliyorsunuz da sürekli güncel tutmak istiyorsunuz anlayamadım.
Verilen yanıtlarda arayıp ta bulamadığınız, yanıtsız kalan kısım nedir?