-
Rent car haciz
İyi günler benim sorum Rent a car araç kiralama ile ilgili geçen sene arkadasimla araç kiralamak için Mecidiyeköy de bir Rent a car gittim aracı kendisi kiraladi ve ücretini kendisi ödedi araç sahibi kredi kartına bloke koymak için bilgileroni aldı bende sözleşmeye imza attım aracı suresini birkaç gün uzattı ve araç sahibiyle muhattam oldu uzattığı sure ücretini aracı teslim ettikten sonra ödeyeceğini söyledi ve odemedi araç sahibi bloke koyduğu kredi kartından parayı tahsis etmedi aradan bir yil geçti avukatla aracılığı ile bana ulaştılar ve o uzatılan günün yanı sözleşmede yazab teslim tarihinden sonraki günlerin ücretini istedi şuan durum olmadığı için odeyemedim beni icraa takibine alacaklarını söyledi ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz mal beyanında bulunacağım üzerine kayıtlı hiçbirşey yok şuan çalışmıyorum itiraz edebelirmiyim
-
Cevap: Rent car haciz
İcraya verir, siz de borca itiraz edersiniz.Üzerinize kayıtlı bişey yoksa, sigortalı çalışmıyorsanız alamaz
-
Cevap: Rent car haciz
Bende öyle dusunmuyorum araç teslim edildi hiçbir sıkıntısı yoktu arkadaşımın kredi kârını bloke etti sistemden oradan ücreti tahsis etmedi uyanık rent a car sahibi üzerinden 12 ay geçtikten sonra arkadaşından tahsis etmesi gerekirken benden istiyor parayı