Dolandırıldım , sahibinden ve watsapp üzerinden para havalesi...
Arkadaşlar 2 ay kadar önce , ilk olarak sahibinden üzerinden sonra watsaptan mesajlaştıgım şahıs beni dolandırdi
go pro kask kamerası alacaktım...600 tl neyse havalayi yaptim banka hesabına elimde telefon numrasi hesapnosu mesajlaşmalar var..emniyete başvurdum incelediklerinde telefon numarası hesapnumarasi eskişehirde yaşayan edirne doğumlu ORKUN YORULMAZ adina imiş...
neyse mesajlaşmaları alıp emniyete verdim para yatırdıgıma dair dekont vs şikayetçi oldum ifade verdim...gerisi hakkında bibilgim yok yardımcı olurmusunuz bundan sonra ne yapmam gerek sonuç ne olur...600tl dolandırıldım
Cevap: Dolandırıldım yardım edin sahibinden ve watsapp üzerinden para havalesi...
Bunu mu alacaktınız yoksa başka bir modelini mi?
GoPro HERO Camera Camcorder Waterproof CHDHA-301
Cevap: Dolandırıldım yardım edin sahibinden ve watsapp üzerinden para havalesi...
gopro hero 3 black modeli sahibindenden uydurukbi ilan işte,,,şahısa instagram uzerinden ulaştim mesaj attim suçlamalari kabul etmiyor telefon numarasının hesap numarasının kendine ait oldugunu kabul ediyor ama ben yapmadim benden habersiz oldu diyor yanı salağa yatiyor anlaaycagınız emniyete verdiğim dosya savciliga gitmiş 15 gün once bundan sonra ne olur ne yapmama lazm yardımcı olurmusunuz biraz yöngösterirmisinz ...daha once başina gelen varmi
Salak falan değil o adam. Siz kendisine durumun savcılıkta olduğunu ayrıca icra takibi başlatacağınızı bildirin.