BİMER şikâyeti, Mobbing ve Öğretim Görevliliği Sözleşme Süresi
Değerli hukuk insanları,
Yaklaşık bir yıldır içinden çıkamadığım bir problemim var. Bölüm başkanının keyfi uygulamaları sonucu ruh sağlığımı kaybetmek üzereyim. Burada detaylandırarak vaktinizi almak istemeyeceğim birçok sebep sonucu (akademik kurul kararına aykırı olarak bölüm dışına görevlendirme, görev tanımının dışında görev verme, idari görevimden istifamı kabul etmeyip kendisi görevden alma gibi) önce Dekanlığa, sonra Mobbing birimlerine başvursam da net bir sonuç alamadım. Bunun üzerine BİMER'e şikâyette bulundum ve benim şikâyet yazım olduğu gibi bölüm başkanının eline gitti. Bu andan itibaren adım atacak alanım kalmadı. Sürekli soruşturma geçiriyorum, hatta katıldığım bir akademik faaliyetten ötürü kınama cezası dahi aldım. Ay sonunda sözleşmem yenilenecek ve sizlere danışmak istediğim nokta burası.
2547 Sayılı Kanuna tabi bir öğretim görevlisiyim. Bölüm Başkanı, beni görevden alma yetkisine sahipse kişisel husumetinden ötürü alacaktır. Alanında takdir edilen bir akademisyenim; fakat sanırım bunlar geçerli kriterler değil. Bölüm Başkanı, Dekanlık ve Rektörlük Makamına benim hakkımda olumsuz görüş bildirerek görevden alma yetkisine sahip midir? Ve ben bu durumda hangi alanda çalışan bir avukata gitmeliyim?
Teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla.
Cevap: BİMER şikâyeti, Mobbing ve Öğretim Görevliliği Sözleşme Süresi
Magaza Mudurumuz surekli telefonla konusuyor ve surekli arkadaslarini agirliyor normalde kurallara gore yasak olmasina ragmen kafede oturup urun aliyor ve yine yasak olmasina ragmen sigara iciyor buna karsin aldigi urunlerin parasini hic odemeden magazadan ayriliyor ben bunu isleme alip kayitlara gectigim icin magaza yoneticimden azar yedim
- - - Updated - - -
Binlerce olay yasadik ruh saglimi bende kaybettim suan tedavi goruyorum