Kredi kartından izinsiz harcama yapma
merhaba iyi günler bu olayı anlatırken ki pişmanlığım beni zorlasada bilgi sahibi insanlardan bilgilendirilmem gerektiğini düşündüm.
Bundan 3 ay öncesine kadar başka insana ait kredi kartı ile harcama yaptım. Nasıl bi suç işlediğimin farkında olmadan. Beni şuan da karakola çağırıyorlar ifade vermek için büyük ihtimalle bu sebepten dolayı yaşım 18 eylül 1 de 18 oldum bu olaylari ise eylül 1 den önce yaptım pazartesi günü öğlen saatlerinde beni karakola çağırıyorlar ve okadar pişmanım ki nasıl cevap vereceğimi hiç bilmiyorum ne diyeceğimi bu işten nasıl kurtulacağımı. Lütfen bana yardım edin teşekkür ederim
Cevap: Kredi kartından izinsiz harcama yapma
Benzer bi konu benimde basimda tabi benimki daha karisik oncelikle karsi tarafin sana bilgileri veya kredi kartini istekli verip vermedigi cok onemli yani sen hile ile almissan bal gibi tck 245 (madde iverigini int.den arastirirsin)cebir ile almissan buna gaspta eklenir.Yok ama kendi rizasiyla vermisse yani herhangi bi isini halletmen icin felan ve sen sonrasindada kullanmaya devam etmissen duzgun bi avukatla tck 147 olmasi lazim guneni kotuye kullanmaya yada cok zor bi ihtimallede olsa emniyeti suistimale zokabilirsin.Bsuclardanda citir cezalar alir ve yatmassin.Ama 245 den islem gorursen hic kacarin yok kendini hazirla temyizi felan bi 3 sene sonra 2 senw fwlan yatarsin.Imkanin varsa karsi tarafin zararini ode cok faydasi dokunur.Hatta etkin pismanlik yasasi kapsamina da girebilir.
Verdigim bilgiler kendi sahsi yecrubelerimden elde ettiklerimdir bi avukatla gorusmende fayda var..