Merhaba arkadaşlar,
Ben 1 ekim itibariyle BP de bir akaryakıt istasyonunda işe başladım. Buradaki patron taşeron yani BP bu adama marketi veriyor hiç bir şeye karışmıyor sadece pompacıların maaşını veriyor yakıtı getiriyor vs.Bu adam ise market de çalıştırdığı elemanların maaşını yatırıp sigortasını yatırıyor. Ben sonradan öğrendim bu adam beni pompacı olarak bildirmiş Genel Merkeze ve aynı maaşı alıyorum onlarla. Normalde marketteki personelin maaşı daha yüksekmiş, yaklaşık 2000 tl diye duydum. Ben şimdi ne yapmalıyım. Nasıl bir şikayette bulunmalıyım? Bir diğer sorun ie yine burada eleman eksik markette 3 vardıyayız 02:00-10:00 / 10:00-18:00 /18:00-02:00 olmak üzere diğer arkadaş ile pazar günleri 12 saat çalışıyoruz patron gelmediği için 4 saat 4 saat bölüşüyoruz işin garip yanı izin diye birşey yok diğer personel ile ikimiz o benim yerime çalışıyor ben izin yapıyorum ben onun yerine çalışıyorum o tatil yapıyor. Bu durum benim bir hayli canmımı sıkıyor pompada çalışsan bir adamla sohbet ettik bugün 40 gün oldu hala izin kullanamadım dedi. Onlar bu durumu kabul etmiş ama ben kabul etmem arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler