Ev sahibi tarafından evden atılma ve edilen kavga sonucu tüfekle vurulma
Merhaba ben Fırat,geçen ay kız kardeşim gibi olan arkadşım Güneş gece yarısı beni arayıp ev sahibin,n onu zorla kapı dışarı ettiğini söyledi.Yanına vardığımda ev sahibi ona hakaretler ediyor afedersiniz or**pu diyordu.Nedir mesele? dedim yanımda hakarete devam etti ona bir yumruk attım burnunu kırmışım. adam şikayetçi oldu falan derken karakol çıkışı beni sırtım ve bacağımdan tüfekle vurdu.Bu davanın gidişatı sizce ne olur ve kavga ederken burnunu kırdım diye ceza alır mıyım? O tahmini ne kadar alabilir? teşekkürler şimdiden
Cevap: Ev sahibi tarafından evden atılma ve edilen kavga sonucu tüfekle vurulma
Burnu kıran btm ile giderilemeyecek derecede yaralamadan diğeri gene btm ile giderilemeyecek silahlı yaralamadan ceza alır.Kişilerin mahkemedeki halleri ve daha önceki sabıka durumlarına göre cezalar ertelenir/paraya çevrilir veya infaz edilir.Burun kırma için 20 ay civarı diğeri içinde tüfeğinde cinsi(havalı boncuk atan/pompalı öldürücü) olayın gelişimi, olay anında tahrik vs. göre 2 yılı aşan bir ceza öngörülebilir.
Cevap: Ev sahibi tarafından evden atılma ve edilen kavga sonucu tüfekle vurulma
Karakoldan çıkınca vurulmanız da baya ironik olmuş karakolda vursa idi ölürdünüz bence, açık havada mermiler dağılmıştır,