Elektriğim kesildi,borcumu ödedim ama açılmadı?
Merhaba adım Şafak.Antalya'da yaşıyorum.Dün öğlen elektriğimi borcumu ödemediğim için kesmişler ancak ne bir bildiri ne de başka bir şekilde belirtmemişler.Canları kesmek istemiş ve kesmişler gibi.Akşamına çağrı merkezini aradığım da ise çok alaycı bir tavırla bana elektriğimin kesik olduğu ve borcumu takip etmem gerektiği oldu.Bankamatikten yatırıp kendim açsam sıkıntı olur mu diye sordum,onlarda bunun garantisini veremeyiz dedi,bende bekledim ertesi günü.Neyse sabah ilk iş fatura ödeme merkezine gidip borcumu ödedim.Ama şöyle bir durum var ki içler acısı...Elektriğimi açmaya gelen arkadaş saat 18:35 de gelmiş ve açmadan geri gitmiş.Açmaması için bahanesi pano üzerinde kilit olması.Şimdi esas sorum şu:
1.Kesmeye geldikleri zaman o kilidi açtırabiliyorlar ise elektriği açmaya geldikleri zaman neden kilidi açtıramıyorlar?
2.Elektriğimin açılmamış olmasından dolayı nereye şikayetçi olabilirim?
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Cevap: Elektriğim kesildi,borcumu ödedim ama açılmadı?
Kasıtlı yapıldığını sanmıyorum. Belki kesmeye geldiklerinde anahtarı kapıcı veya yönetimden almış, açmaya geldiklerinde ise kendilerini bulamamış olabilirler. Şikayeti öncelikle yine kuruma yapınız. Kendiniz açmanız durumunda sorun çıkabilir.
Elektriği sayaçtan geçecek şekilde bağlar iseniz usülsüz kullanımdan, sayaçtan geçmeyecek şekilde bağlarsanız da elektrik hırsızlığından hakkınızda işlem yapabilirler.
Cevap: Elektriğim kesildi,borcumu ödedim ama açılmadı?
Teşekkür ederim bende öyle yaptım ancak dolabımda ve derin dondurucuda olan herşeyim bozuldu..Mağdur oldum kısaca...