Cevap: Banka Karşı Dava Açmış
Karşı dava değil. Banka, tüketici hakem heyeti kararının bozulması yolunda tüketici mahkemesine itiraz etmiştir. Bir şey elde edebileceğini sanmıyorum. Sizin göreviniz mahkemeye gidip kendinizi savunmak. Tüketici hakem heyeti kararının doğru olduğunu savunacaksınız. Sözleşmede yazıyor olsa dahi haksız bir şart olduğu, bağlayıcılığı olmadığı, yönetmelikte bu ücretin alınabileceğine dair bir hüküm olmadığı üzerine kurun savunmanızı.
cevap için teşekkurler bu dava nerede gorulecektir acaba
bir dilekçe buldum sıtede kendıme gore ayarladım en başında şu mahkemesi yazmam gerekıyor,aşagıda dılekçenın başıne ne yazmam lazım
izmir 7.tuketıcı mahkemesi sayıh hakımlıgınemı
İZMİR 2.ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ SAYIN HAKİMLİĞ’İNE
(TÜKETİCİ MAHKEMESİ SIFATIYLA)
e-devletdekı dava dosyası ozetı
Mahkeme İzmir 7. Tüketici Mahkemesi Dosya Yıl/No2015/2309
Dosya TürüHukuk Dava DosyasıAçılış Tarihi29/09/2015Dosya DurumuTensip zaptı hazırlandıDava TürüSatıcının Hakem Kurulu Kararına İtirazı
Tüketici mahkemesi olmayan küçük yerlerde asliye hukuk mahkemeleri kendi görevlerine ek olarak tüketici mahkemesi olarak ta görev yaparlar.
İzmir'de tüketici mahkemesi olduğuna göre siz dilekçenizi İzmir 7. Tüketici Mahkemesi Hakimliği'ne hitaben yazacaksınız.
Asliye hukuk ve tüketici sıfatıyla ifadelerini kullanmayınız.
- - - Updated - - -
Tüketici mahkemesi olmayan küçük yerlerde asliye hukuk mahkemeleri kendi görevlerine ek olarak tüketici mahkemesi olarak ta görev yaparlar.
İzmir'de tüketici mahkemesi olduğuna göre siz dilekçenizi İzmir 7. Tüketici Mahkemesi Hakimliği'ne hitaben yazacaksınız.
Asliye hukuk ve tüketici mahkemesi sıfatıyla ifadelerini kullanmayınız.
Yardımınız için çok teşekkurler sitede buldugum bır savunmak dilekçesini kendime gore duzenledim ve gereklı eklerıde koyarak p.tesi mahkemeye goturecegm,inşallah hakim bizi haklı bulur
Merhaba aynı durum ablamın başına geldi.G.... bankası yıllık aidat ücreti için tüketici hakem heyeti kararına karşı dava açmış. Henüz tebligat gelmedi eli kulağında gelicek. Nasıl bir yol izlemek lazım ;yol gösterebilecek olan var mı?
doktor hastanın tahlil sonuçları bakmadan ciddi ilaçlar yazması doğru olmaz.
bizde dava dilekçelerini göremeden yazacağımız iletiler GENEL HÜKÜMLERİ bazında olacağından dolayı DAVA DİLEKÇESİNİN ÖZEL BİLGİLERİNİZİ KAPATMAK KAYDIYLA KOYMANIZ DURUMUNDA DAHA NET CEVAP ALIRSINIZ