Uzman cavus guvenlik arastirmasi
Merhaba . Sorum şu öncelikle uzman cavus olmak icin basvuru yaptim istedikleri her sart tutuyor yalniz güvenlik arşiv araştirmasi konusu biraz düşündürüyor.2012. De postanede calisiyordum taseron olarak evrak kaybolmasindan dolayi dava acildi özel evrakta sahtecilik diye 1 yil sonra davacilar sikayetini geri aldi mahkeme söyle bir karar verdi üzerine atili suçun sabit olmadigindan dolayi beraatine karar verilmistir.2 cisi kiz kacirmadan dolayi esimin ailesi kizim kayboldu diye bildirmis karokola gittik ifade verdik kiz kendi istegimle kactim deyince dava acilmadan kapandi. Birde uzerimde 1.2 adet icra var bunlar sorun olurmu sizlerden ricam bu konuya aciklik getirmenizdir. Herkese tesekkur ederim.
Cevap: Uzman cavus guvenlik arastirmasi
Ilk ikisi hicbir sekilde sorun olmaz. Icralariniz giriste sorun olmasa da girdikten sonra maasiniza icra gelecektir. Bu konuda ikaz edilirsiniz. Asiri borclanmadan dolayi ilisiginiz kesilebilir surec icerisinde. O nedenle eger kabul edilirseniz kisa sure icerisinde borclarinizi kontrol altina almaya calisin
Cevap: Uzman cavus guvenlik arastirmasi
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Ins icralarida hallederim.