Cevap: Hakaret ve iş akdi feshi
Nasil ispatta bulunacaksiniz? Ispat etme imkaniniz varsa haklı fesih yapip is mahkemesinde kidem tazminatiniz için alacAk davasi acabilirsiniz. Dip not: avukat tutulmaz! Vekil tayin edilir!
Davayı şirkete açacaksınız. Ispatlayabilirseniz haklı sebeple fesih nedenidir. Ispatlayacak deliliniz yoksa sakın istifa şeklinde ayrılmayın. Bir avukat yardımı ile tazminat ve işçi alacakları konusunda sizi haklı konuma getirecek şekilde ayrılmayı yapın. Aksi takdirde haklı sebep olmaksızın siz işi bırakmış sayılırsınız, hak kaybı yaşarsınız.
yani bu durum sözlü şekilde yapıldı bir avukat ile görüşmemde ses kaydı alabileceğimi söyledim ama yasal olmadığını fakat alabiliyorsan al son çare olarak kullanabiliriz diye demişti.
zaten bu tarz bir söylem yazılı olarak kimse vermez bu konuda nasıl bir ıspat sağlayabilirim ki burda söylemedim dese ne olacak birde olayın bu yanı var
şuanki bölge sorumlusuna olayı anlattığımda işte kişiler ile kurumlar birbirini bağlamaz dedi ve beni farklı bir mağazaya gönderdi aslında işten çıkmayı düşünüyordum ama
bu konuyu askıya alıp ne yapabilirim diye araştırıp tazminatsız çıkmak istemiyorum 7 yıllık bir emeğim var heba olsun istemiyorum
fikir verebilecek yok mudur acaba