yanlış cepbanka para gönderme
Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin.Bu gün bi düzenle karşılaştım size danışmak istedim.Ben internet üzerinden site kurulumu-site yönetimi gibi işler yapmaktayım.Bi arkadaş sitesi için bazı şeyler istedi.Forumdan oluyor bu ticaret sonra telefon üzerinden.Arkadaşın istekleri yerine getirip parayı cepbank transferi ile aldım.Sonrasında bu kişi yeni site kurulumu istedi. benimde işlerim yoğun olduğu için yardımcı olmadım.Para transeferini de geciktirmişti ondan dolayı sorun yaşadık.Bugün bana mesaj atmış eski yaptığı o site karşılığında verdiği ücreti yanlışıkla gönderdiğini parasını geri istediğini söyledi.Bu kişi bu dolandırcılıkları hep yapıyormuş sonra öğrendim.Parayı göndermezsem mahkemeye gideceğini falan söyledi.Cepbankası denilen şey cep telefonuna yapılıyor numarana gelen mesaj ile kartsız işlemden parayı çekebiliyorsun.Bu parayı çekebilmek için gönderen kişinin numarasını ve kaç tl gönderdiğini de bilmek gerekiyor.Bu arkadaş tazminat davaları sürekli aöan dolandırıcı gibi bi şeymiş.Parasını geri göndermedim.Parayı göndermeden önceki günlerde telefon ile konuşmamız mevcut.O kişi zaten parayı yanlışıkla göndermiş olsa bile ben gönderdiği para tutarını ve gönderen kişinin numarasını bilmem imkansız.Para 100 tl bişey büyük bişey değil ama insanın böyle kişiler karşısında siniri bozuluyor.Böyle bi durumda direk dava açabilir miyoksa banka benimle ilk konuşmak zorunda mı geri teslim edin gibi.Bu davadan bişey çıkar mı?Bu tehdit mesajları duruyor ben dava açarsam bi sonuca varabilir miyim?
Cevap: yanlış cepbanka para gönderme
Tehdit mesajları dediğiniz mesajlarda kullanılan kelimeler, ifadeler TAM OLARAK nedir?
Cevap: yanlış cepbanka para gönderme
O parayı senden her türlü alacağım yakında ziyaretine geleceğim vb.