İleri Düzeyde Komşu Sorunu
Öncelikle yeri burasimi bilmiyorum, forumada sirf bu konu icin uye oldum, eger yeri burasi degilse yerine tasirsaniz sevinirim
Babamgil dort kardesler koye ev yaptirdirdilar, kardeslerden bir tanesi problemli tum kardesleriyle surekli kavga halinde, yaklasik 2 aydir bagrismalarini dinliyoruz (kendi aile ici tartismalarini surekli evde bagirisiyorlar) surekli bize laf atiyorlar ama karsilik vermiyorduk. Bugun babam ciddi derecede sinirlendi bagirmaya basladi. Babami hic oyle gormemistim, 2 ay icinde nasil biriktirdiyse asiri sinirliydi, bence bunlara haklari yok, sinirlenmesini bagirmasini istemiyorum.
Bize laf atarken videolarini cekebilirim zaten babam disinda diger kardesleri bu problemli kardesi kardes olarak bile gormuyor, Siddet olayi soz konusu degil kufurde etmiyorlar "beni surekli dinleyeceksiniz, sizi rahat birakmayacagim, susmayacagim, " tarzi ve bazi eskiden kalan olaylari dillendiriyolar.
Bende yasal surec baslatmak istiyorum, oyle bir imkanim var mi ?
Cevap: İleri Düzeyde Komşu Sorunu
Darp yok, küfür yok sadece sesle rahatsız etme benzeri bir durum söz konusu.Savcılıktan çok bir şey çıkacağını sanmam.Kişilerin huzur ve sükununu bozma diyeceğim o da değil tam olarak.Şu aşamada şahit ve delil toplamaya bakın.Belki olay hakarete varan bir durum alır o zaman savcılığa gidersiniz.Şu haliyle komşum sürekli bizle konuşuyor/konuşmaya çalışıyor/bize bir şeyler söylüyor derseniz bunun TCK da bir karşılığı olmayacaktır.