Asus teknik servis rezaleti.
Merhabalar,
Asus marka telefonumu 17.08.2015 de ekran beyazlaması şikayeti ile istanbuldaki teknik servise gönderdim.
Yapılan işlemler: Anakart,Sub,boad ve LCD panel değişimi olarak tamamlanıp 01.09.2015 de elime geçti cihaz.
Fakat şarja taktım ve 5 dk sonra değişen sıfır panelde sağ alt ve sol kısımlarda sarı lekeler çıktığını gördüm.
Müşteri hizmetlerini arayıp lekelerini olduğunu ve daha bugün teknik servisten geldiğini söyledim. Neyse
01.09.2015 de 2. teknik servis maceramız başladı sorun ekranda sarı pixel lekeleri. Lekelerin nasıl oluştuğunu
ve nerelerde olduğunu gösteren yazı ve resimler içine koydum. Fakat teknik servis hiç bir sorunun ve lekenin
olmadığını rapor tutarak 10.09.2015 de elime geçti ve hayla sarı lekelerde vardı.
Cihazı almış olduğum Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerine gittim. Bu cihazda şurada lekeler var görüldüğü gibi
fakat teknik servis yok deyip tamir etmedi. Ben bu cihazı iade etmek istiyorum diyerek cihazı vatan bilgisayar aracılığı ile
teknik servise gönderildi ve iade yada değişim kararı çıkmadı. Tamir edileceğini ve cihazın LCD panelinin değişimini yapılacağını
söylediler fakat teknik serviste stoklarında olmasına karşın hayla tamir edilip elime geçmedi. 1 ay içinde 3 defa servis gitti cihaz.
Teknik servis beceriksizliğini ve cihazın ayıplı olarak servisten geldiğini bildikleri halde teknik servis daha yavaş hareket eder oldular.
Tüketici olarak 8-9 ay kullandığım cihazı şuan 1 aydır teknik serviste geziyor. Kurban bayramı sonrasına belki gelir cihaz.
Ne yapmam gerek. Cevaplarınızı bekliyorum.
Cevap: Asus teknik servis rezaleti.
Oncelikle gecmis olsun. Bende malum markanin, malum urununden muzdaribim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yol yakinken donunuz.
Teknik servis ve MH'nin ilgi ve alakasi rezil. Ustelik her türlü alengirli durumu gozlerini kırpmadan cevirmekte de tereddut gostermiyorlar.
Deneyimlerimden yola cikarak naçizane bir öğüt vermek isterim.
# Vermiş olduklari güvencelere kesinlikle inanmayiniz. Musteriyi yaniltmak uzere net ifadeler ile guven kazaniyorlar. Yemeyin.
Benimde tekrar eden asus tek serv maceram surmektedir. Konu hakkinda ilerleme olursa sizinle paylasmaktan mutluluk duyarim.
Gecmis olsun.
Alıntı:
HErtanKSK1912 rumuzlu üyeden alıntı
Oncelikle gecmis olsun. Bende malum markanin, malum urununden muzdaribim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yol yakinken donunuz.
Teknik servis ve MH'nin ilgi ve alakasi rezil. Ustelik her türlü alengirli durumu gozlerini kırpmadan cevirmekte de tereddut gostermiyorlar.
Deneyimlerimden yola cikarak naçizane bir öğüt vermek isterim.
# Vermiş olduklari güvencelere kesinlikle inanmayiniz. Musteriyi yaniltmak uzere net ifadeler ile guven kazaniyorlar. Yemeyin.
Benimde tekrar eden asus tek serv maceram surmektedir. Konu hakkinda ilerleme olursa sizinle paylasmaktan mutluluk duyarim.
Gecmis olsun.
Merhaba, asus servisinden ben de şikayetçiyim. Siz ne yaptınız, nereye şikayet edebilirim bunları?
Oncelikle geçmiş olsun. Telefonum mobil ağ hatası nedeni ile yetk. Servise gönderdim. Ucret talep ettiklerin dolayı geri çektim. Fakat geldiğinde ekranda koca bir çizik oldugunu fark ettim. Ustelik adreste yanlış yazildigindan dolayı gecikmeli olarak kargo subesinden elden aldım. Fakat önce ki deneyimlerimden akillandigim için şubede cihazı orada kontrol ettim ve tutanagida o an tutturdum. Geri gönderdim.
Defalarca e posta ve telefon görüşmemiz oldu. Karşılıklı gönderdiğimiz e postalar birbirimize iletilemiyor. Garip.
Netice itibari ile çeşitli sekilde kendilerini uyarmama karsin, olumlu cevabi bir kenariya birakiyorum, cevap vermeye dahi tenezzül etmemektedirler.
Agustos ortasından bu yana suren mücadelem iade taahütlü mektup gondermemle THHK tasinmistir.
Bu saatten sonra bana donseler ben onlari iplemem. Efendi gibi cezasını ödeyecekler.
Ilerleme soz konusu olursa paylasirim.