Vodafone Usulsüz Tarife Değişikliği
Öncelikle herkese merhaba,
Vofadone firması 2011 yılından beri kullandığım sınırsız 3g içeren tarifemi 21 temmuz gecesi bana herhangi bir değişikliğin olmayacağını ve eskisi gibi tarifeme devam edeceğimi beyan ettikleri halde kapattı ve tarifemi değiştirdi.
Bu telefon konuşmasını bana 10 Temmuz'da gönderilen, tarifemde değişiklik yapılacağını beyan eden mesajın üzerine yaptım. Mesajın üzerine gsm firmasını'u arayıp durumu öğrenmek istedim ve dediğim gibi bana tarifemde herhangi bir değişikliğin olmadığı söylendi. Ben de buna dayanarak internetimi eskisi gibi kullanmaya devam ettim ama 3 gün sonra sınırlı olan internetim bitti.
Özetlemek gerekirse bana tarifemle alakalı değişikliğin yapılacağı bir sms atılıyor fakat Vodafone yetkilileri ile yaptığım konuşmada herhangi bir değişikliğin yapılmayacağı, eskisi gibi kullanmaya devam edeceğim söyleniyor.
Mağduriyetimle alakalı gerekli yerlere dilekçe verip dava açmak istiyorum fakat bu konuda ne tür bir kazanımım olur bilemiyorum.
Bu konuda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Vodafone Usulsüz Tarife Değişikliği
Nereye telefon ettiniz siz?
Sms geldikten sonra vodafone call center'ı aradım ve bana yetkili bir çalışan paketle alakalı bir değişikliğin olmayacağını söyledi. Ama Paketim iptal edildi.
Yani Vodafone tarafından bana değişikliğin yapılmayacağı söylenirken birden paketim iptal edildi. Ses kayıtları mevcut sonuçta.
Öncelikle, yazılı olarak, örneğin web sitelerinden durumu Vodafone'a bildirdiniz mi? Kayıtları inceleyip mağduriyetinizi gidermeleri mümkün. Bir call center çalışanının söyledikleri firmayı bağlar ancak firmanın genel tutumunu yansıtmayabilir.