Cevap: Askerim Curuk Raporu
Boyunuz ve kilonuz ilk muaynede neydi? Şuan nedir?
İlk muayanede 1.84 110 kiloyla askere aldılar beni.Şimdi boyum 1.80 çıkıo kilom 116 bügün gittim 5 ay hava değişimi daha vericekler diye belirtiler.napmam gerek benim bu konuda.Sınır 107 107'yle askere alıyorlarmış.
Alıntı:
mayko12345 rumuzlu üyeden alıntı
İlk muayanede 1.84 110 kiloyla askere aldılar beni.Şimdi boyum 1.80 çıkıo kilom 116 bügün gittim 5 ay hava değişimi daha vericekler diye belirtiler.napmam gerek benim bu konuda.Sınır 107 107'yle askere alıyorlarmış.
1-) cisi senin amacin tazminat almak gibi geliyor bana oyle bisi yok onu unut..
2-) senin kilon fazla diye curuk vermezler surekli hava degisimi ile kilonun dusmesini beklerler belli bir sure ve dustugu an askersin.
3-) çürük almak ne kadar doğru bilmiyorum git adam gibi askerligini bence ( buda benim nacizhane tavsiyem olacaktir uğraşma curukle felan ileride bir isyerine giremessin askeriyeden 2 kurus tazminat alican diye. ... bilmem anlatabildimmi ?)
184 boya kilo sınırı 111 ve üzeri sizi 1 kiloyla almışlar... bu limitin üstünde olsaydınız 3 sene sizi çağıracaklardı sonra elverişsiz raporu vereceklerdi. ama silah altına alındıktan sonra prosedür nasıldır bilmem ancak 116 kilo ile askerliğe elverişli değilsiniz.