Varan1707 rumuzlu üyeden alıntı
Oncelikle merhaba benim sorunum alt komsumla birgun cocuklarimla market alisverisinden donduk asansor bozuktu merdivenleri kullandik 2. Katta oturan komsum kapisini acti ve azarliyarak gurultu yapmayin burda hasta var dedi davul zurna calmamistik azarlar gibi uyarmasi benim sinirimi bozdu ve tartisma basladi sonra kizi kapiya cikti anneme cevap verme sen yukari cik dedi ve tahrik etti 3-5 basamak sonra kapilarina giderek nediyosun sen dedim oda sen nediyosun deyip yakama yapisti bu kizin anneside eline sopa alip kafama vurmaya basladi benim market posetlerim ve 1,5 yasindaki bebegim yere dustu aglamaya basladi cok korktum yardim edin diye bagirdim apartmanda kimse cikip yardim etmedi ben bagirirken anne x kisi deli bu dedi kizida orspu deyip kufur ettiler sonra evin icinden yasli amca cikti ve bizi ayirdi ben yerdeki bebegimi kaldirdim ve yere dusen posetlerimi topladim merdivenlerden kendi evime cikarken onlara sunu dedim beni darp ettiniz hakaret ettiniz sizi sikayet edicem dedim ve kendi evime girdim onlar benden once polisi aramislar ve yalan yanlis ifade vermisler sozde darp etmisim hayatim boyunca agzima almadigim kufurler etmisim ve tehdit olarak sizi tek yakalarsam size gostericem agzinizi burnunuzu kiricam demisim ben kesinlikle darp etmedim hakarette etmedim tanigim yok onlarinda yok ama burda magdur olan benim.
Kavga esnasinda bebegim yere dustu ve ayaklar altindaydi o kavgada biri bebegimin ustune bassaydi olumle sonuclanabilirdi yakinda mahkememiz olcak ben hakaret tehdit ve basit yaralamadan suclaniyorum karsi tarafta basit yaralama ve hakaretten suclaniyor bu durumda ceza alirmiyim eger alirsam bu ne kadar olur avukat tutmam gereklimi avukat tutarsam mahkemeye ben gitmesem avukatim gitse olurmu cunku bu kisilerle karsilasmak istemiyorum onlari gordukce sinirlerim hopluyor lutfen cvplarsaniz cok mutlu olurum.Sn. Avukatlar