Cevap: bankalara borcum var
arayip avukatlarla gorusmenizi ve kendilerinden kolaylik tanimalarini talep etmenizi tavsiye edebilirim. avukatlik ucreti konusundada siz acacaginiz bufede ucretsiz urun dagitmaya baslarsaniz onlar da belki yaptiklari islerden para talep etmezler.
bu nasıl cevap ya bankaya keyfimizden borçları ödeyemez hale gelmedik banka avukatları zaten borç kadar para istiyor. birçok kişi avukat beşbin istedi bin tl -ye razı oldu diyor. zaten borçlu diye iki kat ekmek yemenin peşindeler ben sadece banka borcumu ödeyebilcek durumda bile değilken avukat parasını nasıl ödicem
diger avukatlarla boyle konusursaniz borcunuz bes katina cikabilir.
neden kafalarına göre artış yapmaya hakları olduğu anlamına mı geliyor bu hem ben avukat ücretini almasın demiyorum sadece en düşük miktarda tüm borcumu nasıl kapatabilirim diyorum
iki haciz yaparlar bir de taahhudu ihladen dava acip ordan da vekalet ucreti alirlar iste bes kati olur borc. o yuzden uyumlu ve durumunuzun farkinda olarak yardim talep etmeniz halinde avukat arkadaslar eminim ki size ayni iyiniyetle davranacaklardir. yok eger hem borclu olup hem de alacakli gibi konusursaniz bu hic de hos karsilanmayacaktir.
ben borçlu olup alacaklı gibi davranmıyorum borçlarımı birleştiriler mi faizlerde ve avukat ücretlerinde indirim yaparlarmı bişekilde bu borcu ödeyip kurtulabilirmiyim . büfeyi açtığımda araştırmalarıma göre 1500 civarı kazancım olacak ve bankalarla bu doğrultuda bir anlaşma yapmam sağlanabilirmi ana borca eklenen faizlerde ve avukatlık ücretlerinde indirim yapıyolarmıs bende bundan faydalanabilirmiyim bunları öğrenmek istiyorum. tek istediğim bu borçdan bir an evvel kurtulmak
bunun cozumu elbette karsi taraf isterse size yardimci olabilir. bunun icin buradan degil karsi taraftan cozum aramaniz gerekir. hukuki olarak ancak borcunuzu icra dosyalarina talepte bulunarak 4 esit taksitte odeme imkani disinda herhangi bir yolunuz yok.
sonuçda büfe benim adıma olacak fakat maaşlı bir sistem olmıcak günlük ne kar ettiysem o olacak kazancım haciz olsa nasıl olur bu durumda bilmiyorum zaten isteğim haciz olmadan taksit taksit ödeyebilmek ama üç banka var bir tanesi 1500 taksit yapıyo onu ödesem diğerleri boşda kalıyo hepsini nasıl ödicem bilmiyorum bu konuda bir çözüm olurmu onu merak ediyorum
tekraren soyluyorum hukuki bir yol yok eger borcunuzda hukuka aykiri bir durum yoksa yani menfi tespit davasi acacak bir sebebiniz yoksa borclarin affina ya da taksitlendirilmesine iliskin bir yasa yok. tamamen alacaklinin insiyatifinde olan bir durum. eger isterlerse avukatlik ucretinden de vazgecer bu onlarin bilecegi is. burda kimse bu konuda size yardimci olamaz.