Hastane kamera kayıtları incelenmesi -bimer
Merhaba
dün yakınlarımın benden gizli dilekçe yazmış olması sebebiyle polis tarafından zorla hastaneye götürüldüm .Ben polise beni yalnız bırakmayın 3 şahitim olması lazım dediğim halde beni doktorun kapısının önünde ortada bıraktılar ve korumadılar
doktorun odasına gireceken bana sıra beklemem gerektiğini söyledi sonra dilekçeyi inceledi ve bu yazı eksik dedi ben de zorla getirildiğimi söyleyip odadan çıktım
sonra bir güvenlik görevlisine durumu anlattım ve koridordaki koltukta otururken yakınlarım beni o tanımadığım kişi ile yalnız bıraktılar ben o sırada kötü bir şey olduğunu düşündüğümden kamera kayıtlarının incelenmesini bimerden talep edebilir miyim?
Cevap: Hastane kamera kayıtları incelenmesi -bimer
Hocam senin psikolojik durumun iyi değil sanki. Başka yerde de başlattığın konuyu okudum.
Bence ailenin ve yakınlarının sözünü dinle. 3 şahit ne ya. Kim sana ne yapacak. Doktorun odasına girerken bile şahitmi istiyorsun. Güvenlik görevlisi ile yalnız kalmanda ne sakınca var. Ne olmuş olabilir ki.
Sen kesinlikle doktora görün. Ve ne ilaç veriyorsa hepsini kullan. Kimseyi de üzme
- - - Updated - - -
Ayrıca yakınların akıllılık etmişler dilekçe yazmakla. Sonuna kadar haklılar. Kesinlikle sende psikolojik bir sıkıntı var. Çözüm için sende gayret göstermelisin bence.
Alıntı:
solideso rumuzlu üyeden alıntı
Hocam senin psikolojik durumun iyi değil sanki. Başka yerde de başlattığın konuyu okudum.
Bence ailenin ve yakınlarının sözünü dinle. 3 şahit ne ya. Kim sana ne yapacak. Doktorun odasına girerken bile şahitmi istiyorsun. Güvenlik görevlisi ile yalnız kalmanda ne sakınca var. Ne olmuş olabilir ki.
Sen kesinlikle doktora görün. Ve ne ilaç veriyorsa hepsini kullan. Kimseyi de üzme
- - - Updated - - -
Ayrıca yakınların akıllılık etmişler dilekçe yazmakla. Sonuna kadar haklılar. Kesinlikle sende psikolojik bir sıkıntı var. Çözüm için sende gayret göstermelisin bence.
solidesa destek olduğun için çok teşekkürler
artık ne doktorlara ne polislere ne de güvenlik görevlilerine güveniyorum, bugüne kadar fayda yerine zararlarını gördüm
bu yazdığımı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :
şoktaydım akrabalarım beni yazı gelecek diyerek orada bekletiyorlardı yanımdan bir süre ayrıldılar ben hastanede şiddetten bahsederken görevli koltukta yan tarafta oturuyordu sonra etrafta kimse yokken sol kolunu bana doğru uzatarak 5-6 kez kaldırıp indirdi ve o sırada eli de pat pat sesiyle koltuğun koluna çarpıyordu kafama vuruyordu herhalde kafamda sızlama hissetmiyordum burnum da kanamadı sonra sigara almaya gittik hatta ona da söyledim inkar etti
sen olsan ne düşünürsün bu durumda?
sayin ogretmenim koltugun koluna vurulmasiyla sizin ne baglantiniz var? koltuga vurulunca sizin niye burnunuz kanasin? mantikli mi bunlar sizce?
Şu haliyle uzun bir yatılı tedavi geçirmeniz gerektiğiniz düşünüyorum.Yazdıklarınız anlaşılmaz şeyler.Biri size vuruyorsa bunu anlamak için kamera görüntüsüne gerek yok.Siz size yaklaşan kişilerin size vurup vurmadığını dahi anlayamıyor kolu inip kalkıyordu gibi enteresan şeyler söylüyorsunuz.Üç şahit olayı ne onu da anlamadım.Yanınızda sürekli 24 saat üç tane şahit gezmeli birinin size vurup vurmadığını gözlemlemeli midir nedir orası bambaşka bir şey.Burdan yardım göremezsiniz.Hemen ailenizle yaşadığınız gerçek algı bozukluklarını/anksiyete nöbetlerini paylaşın.Tedavi yolları aransın.
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Şu haliyle uzun bir yatılı tedavi geçirmeniz gerektiğiniz düşünüyorum.Yazdıklarınız anlaşılmaz şeyler.Biri size vuruyorsa bunu anlamak için kamera görüntüsüne gerek yok.Siz size yaklaşan kişilerin size vurup vurmadığını dahi anlayamıyor kolu inip kalkıyordu gibi enteresan şeyler söylüyorsunuz.Üç şahit olayı ne onu da anlamadım.Yanınızda sürekli 24 saat üç tane şahit gezmeli birinin size vurup vurmadığını gözlemlemeli midir nedir orası bambaşka bir şey.Burdan yardım göremezsiniz.Hemen ailenizle yaşadığınız gerçek algı bozukluklarını/anksiyete nöbetlerini paylaşın.Tedavi yolları aransın.
kol hareketleri öyle görünüyordu emin olmamamın sebebi kafa travmalarında kısa süreli bilinç kaybı meydana gelirmiş süresini de şiddeti belirlermiş ben de bu yüzden o an bilinç kaybı olma ihtimalini düşündüm
bu durumda benim ne suçum var psikiyatrik hasta değilim
normalde kafamızı çarptığımızda hissederiz fakat birisi beklenmedik anda kafaya şiddetlice yumruk atsa / vursa o an bilincim kapanır mı fark eder miyim bilemiyorum boksörlere sormak lazım
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Abdullah Murat Koruk rumuzlu üyeden alıntı
sayin ogretmenim koltugun koluna vurulmasiyla sizin ne baglantiniz var? koltuga vurulunca sizin niye burnunuz kanasin? mantikli mi bunlar sizce?
sayın abdullah murat koruk ben aynada kafama vuruyor gibi yaptığımda ne görüyorsam o an aynı kol hareketlerini gördüm o yüzden
suurunuzu kapatacak kadar bir yumruk yediginizde emin olun bunun disarida iz birakmamasi mumkun degildir. kamera kayitlarina bakacaginiza once kafaniza baksaniz herhangi bir darp izi var mi, yok mu diye? bunu ailenizin farketmemesi mumkun mu sizce. gereksiz vehimleriniz var burdan boyle anlasiliyor.
Sadece hastanedeki değil ki.Okulda, müdürün odasında, öğretmenler odasında darp edildim galiba gibi şeyler yazıyor.Bir insan kendine vurulduğunu anlamaz emin olmaz mı anlamıyorum.Sürekli tekrar eden bu evhamlar darp et dedi darp etti beni galiba gibi yazılar, cümlelerde ki kopukluklar mantıksal devasa boşluklar gerçek hayatla çelişen söylemler(ben yıllardır buradayım mantık olarak anlamakta en zorlandığım yazılardan biri diyebilirim) bana burdan yardım göremeyeceğinizi tıbbı yardıma ihtiyacınız olduğunu düşündürmeye devam ediyor.
sayın murat konuk ve sayın engin ünalmış cevaplarınız için çok teşekkürler
hakaret olaylarını kanıtlayabilirim hepsi kesinlikle gerçek
darp olayları da öyle eksik anlattığım için size mantıksız geliyor
Doktora görünmenizi isteyenler kötü niyetli değil gibi. Yazdıklarınıza bakılırsa görünmeniz gerçekten sizin yararınıza.