insecam sitesi IP Kameralar
merhaba,ben http://www.insecam.org sitesinden ip Kameraları izliyorum Fransa,Abd felan bakıyordum Türkiye’nin de olduğunu gördüm oradan bir kaç kamerayı izledim (eve yerleştirilmiş olanlar) onlar benim ip’mi tespit edebilirler mi ederlerse özel hayatın gizliliği olarak dava açabilirler mi? (Bu arada şifre koymadıkları için site yakalamış yani önlem almamışlar.bana dava açamazlar diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorum bilmiyorum lütfen aydınlatın beni)
Cevap: insecam sitesi IP Kameralar
Ben baktım siteye ama herhangi bir görüntü açılmadı.
Bizim binanın güvenlik kamerasının bağlantı ip adresini vereyim orayı da izle. Bunda ne suç var ki ?
Varsa da beni de ortak ettiniz işte :)
benim izlediğim evin içine yerleştirilmiş olanlardı şimdi sitede yok. ben o adresi yer imlerine atmıştım oradan bakıyordum daha sonra böyle bir şey olabilir mi diye sildim
- - - Updated - - -
Alıntı:
solideso rumuzlu üyeden alıntı
Bizim binanın güvenlik kamerasının bağlantı ip adresini vereyim orayı da izle. Bunda ne suç var ki ?
Varsa da beni de ortak ettiniz işte :)
diğer izlediğim ev ise başkalarının da giriş yaptığını anlamış ki şifre koydu
Benim hiç bilgim yok bu konuda. Bende az önce bir limandaki gemiyi izledim ama görüntü çok kalitesizdi. Kapattım.
Yav herşey bi yana evin içini niye merak edion ki.
BBG evimi orası :D
Alıntı:
solideso rumuzlu üyeden alıntı
Benim hiç bilgim yok bu konuda. Bende az önce bir limandaki gemiyi izledim ama görüntü çok kalitesizdi. Kapattım.
Yav herşey bi yana evin içini niye merak edion ki.
BBG evimi orası :D
Dediğin gibi işte merak. bir de kamerayı sağa sola oynatması zevkli oluyor :)
(Konuyu daha fazla saptırma)