THH kararı çıktı, şimdi ne yapacağım ?
Öncelikle merhaba, 10 ay önce samsung telefonum için tüketici hakem heyetine başvurmuştum, ücretin iadesi kararı çıktı, karar tarihi 14/08/2015, elime birkaç gün önce geçti, 15 gün beklemem gereklimi?, samsung müşteri hizmetlerini aradım kararı ve cihazı kutu vs. herşeyi ile en yakın servise verin genel merkeze gönderilecek dedi, bu şekilde yapmamda bir sakınca olur mu ?, birde tüketici hakem heyetine başvuru yaptığımda cihazın garantisi bitmek üzereydi, şuan garantisi yok fakat karar yeni geldiği için bi sorun olacağını düşünmüyorum, doğrumudur ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Cevap: THH kararı çıktı, şimdi ne yapacağım ?
Bahsettiğiniz garanti konusunda sizin de düşündüğünüz gibi hiçbir sorun olmaz. Cihazı MUTLAKA bir tutanakla teslim edin. Tutanakta cihazın modeli IMEI nosu falan yazılsın. Samsung'a bir IBAN numarası vererek parayı yatırmalarını isteyin. Sizi icraya başvurmak zorunda bırakmadan parayı ödeyeceklerdir. Bir de icra masrafına katlanmak istemezler.
Cevap: THH kararı çıktı, şimdi ne yapacağım ?
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Bahsettiğiniz garanti konusunda sizin de düşündüğünüz gibi hiçbir sorun olmaz. Cihazı MUTLAKA bir tutanakla teslim edin. Tutanakta cihazın modeli IMEI nosu falan yazılsın. Samsung'a bir IBAN numarası vererek parayı yatırmalarını isteyin. Sizi icraya başvurmak zorunda bırakmadan parayı ödeyeceklerdir. Bir de icra masrafına katlanmak istemezler.
Cevap için teşekkürler, bugün cihazı yetkili servise kaşeli teslim formuyla teslim ettim.