Cevap: Trafik otopark cezası
Siz kendi adınıza kayıtlı motorun 2006 senesinde parka çekildiğini biliyorsunuz ancak bu durumu önemsemeksizin birilerinin size ulaşmaya çalışmasını bekliyorsunuz.Sizin işiniz için bu Ülkede kimse sizin peşinizden koşmaz.Araç sahibi aracının otopark parasını, borcunu, harcını, vergisini, kaskosunu vs. takip etmekle yükümlüdür.Bu durum bir davaya konu olabilir veya karşı tarafla uzlaşıp, durum izah edilip bir indirim talep edilebilir(yarısını ödemek gibi) ancak beni aramadılar deyip işin içinden çıkmak söz konusu değildir.
Alıntı:
djgokmen rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar benim adıma kayıtlı 2006 yılında kardeşim tarafından kullanılan motorsiklet Trafik otoparkına çekilmişti o günden bu güne hiç bir telafon veya farklı bir iletişimle bana ulaşılmadı ama bugün itabarı ile 11.000 tl borcum oldugu söyleniyor bu konuda neler yapabilirim malum bunu ödeme gibi bir durumum yok bunca yıldır neden aramadınız sorusuna ulaşamadıklarını söylediler oysa 20 yıldır adresimde telefonumda aynı şimdiden teşekürler
2 defa vergi affı yapıldı. Keşke önceden takip etmiş olsaydınız bu aflardan yararlanırdınız.
Benim herhangi bir vergi borcum yok bugün itibarı ile tüm borcumu ödedim ve Trafikdeki sorgulamada Motorsikletin Hurdaya ayrılmış oldugunu ögrendim 6 ay önce