Lazer epilasyon daha çok tüylenme oldu ne yapabilirim
Arkadaşlar merhaba bundan 1 sene önce bir güzellik salonuna lazer epilasyon için gittim oradaki satış temsilcileriyle konuştuğumuzda bana %95 tüylerin bitme garantisinin olduğunu söylediler ve benden ne bir hormon testi nede başka birşey istediler 8 seans ücreti olarak 3,500 tl aldılar benden ama tüylerim azalacağı yerde arttı ve çıkmayan yerlerimde tüylenmeler oldu gidip bu konuyu onlarla konuştuğumda ise benden hormon testi istediler bu testte normal çıktı bunun karşılığında bana 2 sean daha verip onlardan başka birşey istemeyeceğime dair bi kağıda imza atmamı istediler 8 seanta böyle olduysa 2 seansta bi sonuç olmayacağı için kabul etmedim ve şuan vücudum eskisinden daha kötü konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa benimle çok iyi olur. Bu firmada İstanbul Beşiktaş'taki Cosmopark güzellik salonudur internette çok kişiye bu %95 yalanını söylediklerini sonradan okudum tek ben değilim yani mağdur olan
Cevap: Lazer epilasyon daha çok tüylenme oldu ne yapabilirim
İstanbul il sağlık müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz. Aynı zamanda tüketici hakları gereğince tüketici hakem heyetine başvurup, ücret iadesi isteyebilirsiniz. Fakat bunlardan önce bir cilt doktoruna gidip, bir rapor almanızda yarar var. Bakalım lazer epilasyondan mı yoksa bünyeden dolayı bir rahatsızlık var. Ayrıca size herhangi bir sözleşme imzalattılar mı? Varsa buraya yazar mısınız sözleşmeyi...
Cevap: Lazer epilasyon daha çok tüylenme oldu ne yapabilirim
Sayın BCelik34,
Ben de aynı konudan muzdaribim ve kendi gitmekte olduğum güzellik merkezini para iadesi talebiyle tüketici hakem heyetine havale edeceğim. Ancak bunun için kaç seans gittiğime ilişkin kağıdın fotoğrafını çekmem gerek ve tabii buna ek olarak bir sözleşme imzaladığımı hatırlasam da bu sözleşme örneğini de edinmem gerek. Sözleşmeyi alabileceğimi düşünmüyorum. Bu nedenle ayıplı hizmetten yola çıkacağım. itiraz aşamasında sözleşmeden bahsettikleri takdirde de genel işlem koşullarından hareket edeceğim.En nihayetinde imzaladığımız hiçbir belgenin dava hakkını ortadan kaldırmadığını hatırlatmam gerek.