Kredi Dosya masrafı için actigim davayı kazandım,avukat ücretini benmi ödemeliyim?
İyi gunler başlıkta dedigim gibi 1300tl civarı kredi dosya masrafım vardı geri almak için başvurdum fakat 700tl geri alabiliyormuşum gerisi avukat ücretine gidiyormuş böyle bir şey varmıdır nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz simdiden tesekkurler
Cevap: Kredi Dosya masrafı için actigim davayı kazandım,avukat ücretini benmi ödemeliyim?
dosya masraflarınızı kredi kartı yıllık aidat ücretlerini geri ödenmesinde tutulan özel avukat ücretini bildiğim kadarıyla kendiniz ödüyorsunuz
( kesin cevap değildir bildiğim kadarıyla bu şekilde tam bilgisi olan arkadaşlar düzeltsin lütfen.)
bundan sonra dosya masraflarınızı kredi kartı yıllık aidat ücretlerini bu durumlarda tavsiyemdir.
Ayrıca bağlı bulunduğunuz tüketici hakem heyetine başvurursanız herhangi bir ücret düşmesi olmaz ve net kaç para ise onu alabilirsiniz
Cevap: Kredi Dosya masrafı için actigim davayı kazandım,avukat ücretini benmi ödemeliyim?
Davayi kaybeden vekalet ucretini ider ancak bu ucret sizin avukatinizla anlastiginiz degil mahkemenin takdir ettigi daha cuzi bir ucrettir.
Alıntı:
by_fatih rumuzlu üyeden alıntı
dosya masraflarınızı kredi kartı yıllık aidat ücretlerini geri ödenmesinde tutulan özel avukat ücretini bildiğim kadarıyla kendiniz ödüyorsunuz
( kesin cevap değildir bildiğim kadarıyla bu şekilde tam bilgisi olan arkadaşlar düzeltsin lütfen.)
bundan sonra dosya masraflarınızı kredi kartı yıllık aidat ücretlerini bu durumlarda tavsiyemdir.
Ayrıca bağlı bulunduğunuz tüketici hakem heyetine başvurursanız herhangi bir ücret düşmesi olmaz ve net kaç para ise onu alabilirsiniz
Tuketici hakem heyetine başvurduk bizde zaten özel avukat falan tutmadık şimdi ben bu ücreti kabul etmelimiyim?
- - - Updated - - -
Alıntı:
xyxcyp rumuzlu üyeden alıntı
Davayi kaybeden vekalet ucretini ider ancak bu ucret sizin avukatinizla anlastiginiz degil mahkemenin takdir ettigi daha cuzi bir ucrettir.
Ben bu parayı almalimiyim hak ettiğim bu paramı yani biraz açarmısınız
Tuketici hakem heyetine avukatla basvurmadiysaniz zaten odenecek bir avukat ücreti yoktur. TSHH kararlari sayet yetki limitleri dahilindeyse ilamsiz takiple icraya konabilir. Bankaya karsi icra takibi baslatarak paranızı balabilirsiniz. Ancak unutmayin ki bankalar bubkararlarin iptali icin tuketici mahkemesinde dava açıyor artik, boyle bir davaya da hazirlikli olun derim.