Merhaba iyi günler,ben internet sitesinde haksızlığa uğraşdıgımı düşünüp bir kişiye hırsız dedim oda beni savcılığa vermiş,sonuçları ne olur bilgi verirmisiniz?
- - - Updated - - -
Yardım edebilecek bir büyüğüm yokmu
Printable View
Merhaba iyi günler,ben internet sitesinde haksızlığa uğraşdıgımı düşünüp bir kişiye hırsız dedim oda beni savcılığa vermiş,sonuçları ne olur bilgi verirmisiniz?
- - - Updated - - -
Yardım edebilecek bir büyüğüm yokmu
tam olarak sizi neyle suçlayıp şikayet etmiş ve aranızda tam olarak ne konusu geçtide hırsız dediniz konunun ayrıntılı olarak anlatırsanız yardımcı olabiliriz.
Ben bir forumdayım internetten para kazanıyoruz,bu o forumda admin,birgün ortaya biri çıktı bu mod için dediki bizim para kazandıgımız şey için illegal bir program yaptırmak için mesaj atmış,yani insanların para kazanmasını engellemek istemiş,bende onun için emek hırsızı yazdım,ama bunları savcılıkta anlatırsam delilim yok hepsi silindi mesajların
fatih abi kanıt olarak şahıs olurmu? Tazminat miktarı ne olur bilgin varmı?
Hakaret ve iftira suclari kapsamina girecektir yazili bir delil varsa. Bir kisinin bir seyi caldigini bilmeniz ve ya iddia etmeniz o kisiye hirsiz deme hakkini size vermez. Gerekli sikayetleri yaparsınız, mahkeme hukum verirse o zaman hırsız ilan edersiniz ilgili kisiyi. aksi takdirde mahkemelere gerek kalmaz. PS:Sabikaniz yoksa takmayin kafaya, hukmun aciklanmasinin geri bırakılması ya da adli para cezası olur büyük ihtimal.