Kiracının site yönetimine karşı hakları
Merhabalar Kısaca başımdan geçen bir olayı aktarmak istiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Akşam saat 8 de siteme geldim ve evimde bulunan köşe koltuk takımımı almam gerektiğini ve aracımın daha kolay yanaşması için üst kapıyı açtırmak istediğimi söyledim.Bunun üzerine güvenlik saat 6 dan sonra üst kapının açılmadığını yöneticinin talimatı olduğunu söyledi.bende normal kapıdan çıkarttacağımı söyledim kesinlikle siteden kendi eşyamı alamayacağım söylendi.Kendi eşyamı çıkartabilmem için yönetimden borcu yoktur kağıdı almam gerektiği söylendi (borcum yok bu arada )yöneticininde telefonu kapalı ve kesinlikle ulaşılamıyor olduğundan güvenlikte ufak bi tartışma yaşadım ve güvenlik bana kira kontrat süremin 1 ay kaldığı gibi saçma bir bahane sunarak kesinlikle evimden eşya çıkartmama izin vermedi mal sahibinden borcu yoktur gibi saçma bir yazı getirmem gerektiğini söylediler ve tartışma dahada büyüdü.çünkü benim kontrat tarihimle site görevlilerin hiç bir alakası olmadığını o konunun benimle mal sahibi arasında olan bir konu olduğunu söyledim ama onlar ısrarla eşyamı almam izin vermediler bende olayı zabıta ve polis çağırarak onların eşliğinde eşyamı çıkarttım bu konuda kanuni haklarım nelerdir aydınlatırsanız sevinirim şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim saygılar.(sadece bir odada küçük bir köşe takımı komple ev taşıması değil).
Cevap: Kiracının site yönetimine karşı hakları
Kanuni hakkınızı kullanmışsınız sorun çözülmüş zaten.