Pişmanlık yasası almanya geri dönme
Merhaba
benim bir sorum olucaktı :
pişmanlık yasası diye bir kanun varmış acaba ona nasıl yarana bilirim
ben almanyada dogudum (1995) ve 16 sene orda yaşadım ordaki okulu bitirdim ve ailemde türkiyeye dönme gerekliği duydum (2011)
şuan 4 sene türkiyedeyim ve yaşım 20 acaba ben kime basvurmam gerekiyor konsolos pek net cevap vermiyor ve yüzüme kapatıyor yardımcı olursanız sevinirim
Bu arada pasaportun süresi 1 sene devam ediyor ama visem 6 ay icinde gitmedim icin iptal oldu almanya oturma izni kalıcı
babam bizi almanyadan herşeyimizi sildi acaba onun bi etkisi olur mu ve almanyada benim 2 yetişkin abim var onların bi faydası olur mu geri dönmem icin
şuan kimseden yardım alamıyorum ben kime basvurmam lazım kim yardımcı olur
teşşekürler
Cevap: Pişmanlık yasası almanya geri dönme
neyi öğrenmek istiyorsun ben hiçbirşey anlamadım anlayan varsa tebrik ederim :)
Alıntı:
lasvegas rumuzlu üyeden alıntı
neyi öğrenmek istiyorsun ben hiçbirşey anlamadım anlayan varsa tebrik ederim :)
Soru sahibinin anadilinin Türkçe olmadığını göz önünde bulundurarak eleştiri yapın lütfen.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Coneyt rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
benim bir sorum olucaktı :
pişmanlık yasası diye bir kanun varmış acaba ona nasıl yarana bilirim
ben almanyada dogudum (1995) ve 16 sene orda yaşadım ordaki okulu bitirdim ve ailemde türkiyeye dönme gerekliği duydum (2011)
şuan 4 sene türkiyedeyim ve yaşım 20 acaba ben kime basvurmam gerekiyor konsolos pek net cevap vermiyor ve yüzüme kapatıyor yardımcı olursanız sevinirim
Bu arada pasaportun süresi 1 sene devam ediyor ama visem 6 ay icinde gitmedim icin iptal oldu almanya oturma izni kalıcı
babam bizi almanyadan herşeyimizi sildi acaba onun bi etkisi olur mu ve almanyada benim 2 yetişkin abim var onların bi faydası olur mu geri dönmem icin
şuan kimseden yardım alamıyorum ben kime basvurmam lazım kim yardımcı olur
teşşekürler
Pişmanlık yasası, teröristlerle ilgili. Sizinle ilgisi yok.
Sizin pişmanlık yasası olarak kastettiğiniz şey nedir?
Pişmanlık yasasından yaranabiri miyim evet ise nasıl yaralanabilirim napmam lazım
teşşekürler ilginiz için
- - - Updated - - -
almanyaya geri dönmem en kolay yol nasıl olur ?
Daha önce de konu açıldı ve olumsuz cevap aldınız.Yani olumlu bir şeyler duyana kadar yeniden yeniden yazmanın bir alemi yok.Almanya hükumeti sizi kendi vatandaşı yapmıyorsa bunu zorla yaptırmanın bir yolu yok.Ayrıca daha önce de belirtildi siz her na kadar bu durumdan pişman olsanız da her pişman olunan şey(komşumla kavga ettim pişmanım, evimi sattım pişmanım vs.) pişmanlık yasasıyla ilgili değildir.Terörle alakalı öyle bir yasa var ve bu yazdığınız durumla alakası yok.Bu ikinci bunları yazışım.Devamında üzülerek konuyu forumu kirlettiği içil silmek zorunda kalabiliriz.Cevabın yeterli olduğunu düşünüyor esenlikler diliyorum.