online oyunda başkasının adıyla küfür ettim.
merhaba forumda yeniyim. bir online oyunda (samp) sevmediğim bir kişinin takma adıyla oyuna girdim ve küfür ettim. sonra oyundan çıktım, ip adresimi değiştirmeyi unuttum ve kendi adımla giriş yaptım, normal oynadım. sonra küfür ettiğim kişiler skype de ip adreslerini karşılaştırdı. ve tüm her şey ortaya çıktı. dava açıcaz dediler. dilekçe doldurup ankara cumhuriyet başsavcılığına vericez dediler. bende birşey diyemedim. küfür ettiğim tüm kayıtlar var ellerinde. dava açan kişiyi gerçek hayatta asla tanımıyorum. sadece oyunda tanıştık. kendisi polis kolejinde okuyor. 18 yaşından büyük, ben ise 15 yaşına daha girmedim. onun evi ankarada benim evim izmirde. nolacak dersiniz :( :( :( dava açanı asla ikna edemem. biraz ağır küfür ettim.
Cevap: online oyunda başkasının adıyla küfür ettim.
Bazen hayat dersi almak gerekir.... Hakaret suçu oluşmuşsa şayet biraz başın ağrır sevgili kardeşim. Annene-babana durumu anlat. Merak etme ceza alacağın bir durum olmaz sonunda diye düşünüyorum ancak biraz canın sıkılır başın ağrır.
O kişileri neden sevmiyordun?
Belki bu bilgi işe yarar
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
O kişileri neden sevmiyordun?
Belki bu bilgi işe yarar
oyunda haksızlık falan oluyordu. beni çok takmıyorlardı, sinirim bozuldu küfür ettim.
Mahkeme olursa özür dileyeceksin, üzüldüğünü belli edeceksin. Böylece daha az canın yanar. İnsanlara kaba davranmanın suç olduğunu biraz ağır bir şekilde öğrenmiş olacaksın.