Cepkask ürünü geri yollama sorunu
17.06.2015 tarihinde Ekranı kırılan ve cepkask yaptırdığım telefonumu firmaya yolladım. Ürün 23.08.2015 tarihi itibarıyla hala elime ulaşmadı. 20 iş günü içinde teslim etmeleri gerektiğini ilk başlarda sorduğumda "cepkask olarak böyle bir süre garantimiz yoktur" cevaplarını alıyodum. Ben de ilk başlarda inandım. Sonra internetten baktığımda Tüketici Haklarını Koruma Kanunu madde 4077 ile karşılaştım ve aynı sorunları yaşamış başka insanların da var olduğunu fark ettim. Ayrıca cepkask garanti belgesi, kasko sözleşmesi, cihazın kendisi ve aksesuarlarını aldı. N11 ve mağazası ürün elimde olmadığı için değişim ya da para iadesi yapmıyorlar. Dakikası 2.5 TL den yaklaşık 100 TL'e yakın zararım da var bunları geri alma şansım var mı?
Hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum daha iyi bir yol olabilir mi? Noter üzerinden kargolamamı gösteren irsaliye faturası ile ihtarname çekebilirmiyim..
N11 adlı site üzerinden, dubai bilişim adlı mağzadan aldım bunlar hakkında da şikayette bulunsam bir yaptırım mı var mıdır?
Yol gösteririrseniz sevinirim