17 yasini doldurmamis kiz kendi istegi ile kacti sonuc nolur
Arkadaslar kusura bakmayin basimiza bir is geldi bilgi almak istiyorum 23.08.1998 dogumlu kisi 04.08.2015 yilinda biriyle kacti ustelik ailesini karsisina alip nisanlanmak istedigi erkegi geride birakarak sorum su bu kiz yarin 18 den gun aliyor bulundugunda kendi rizamla gitti derse nolur o cocukla mi kalir yoksa cocuk esirgeyemi gider ayrica babasinin olumunden beri pskiyatride tedavi goruyor 3 yildir
- - - Updated - - -
Ve isin garip tarafi bu sahisla tanismiyorlar sadece 2 gun tanisilmis komsumuzun gelininin kardesiyle gitmis kizin safligindan yararlanip kandirilmis bu kiz 19 gundur ne sesini duyduk ne gorduk kizin
17 yasinda kacan kiz kendi istedigse aileye mi verilir cocuk esirfemeye mi
Arkadaslar kusura bakmayin basimiza bir is geldi bilgi almak istiyorum 23.08.1998 dogumlu kisi 04.08.2015 yilinda biriyle kacti ustelik ailesini karsisina alip nisanlanmak istedigi erkegi geride birakarak sorum su bu kiz yarin 18 den gun aliyor bulundugunda kendi rizamla gitti derse nolur o cocukla mi kalir yoksa cocuk esirgeyemi gider ayrica babasinin olumunden beri pskiyatride tedavi goruyor 3 yildir
Ve isin garip tarafi bu sahisla tanismiyorlar sadece 2 gun tanisilmis komsumuzun gelininin kardesiyle gitmis kizin safligindan yararlanip kandirilmis bu kiz 19 gundur ne sesini duyduk ne gorduk kizin
Konuyu nereye acacagimi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim
Cevap: 17 yasini doldurmamis kiz kendi istegi ile kacti sonuc nolur
Bu iş sıkıntılı biraz, avukat desteği lazım size.
En mantıklısı.
Cevap: 17 yasini doldurmamis kiz kendi istegi ile kacti sonuc nolur
Bugun tedavi gordugu doktorunda su sekilde resmi bir evrak aldik
2012 yilindan beri arastirma hastanesnde manik depresif bipolar bozuklugu ve kisilik bozuklugu tedavisi gormekte ve takip altinda olan hastamizdir diye
- - - Updated - - -
Bugun tedavi gordugu doktorunda su sekilde resmi bir evrak aldik
2012 yilindan beri arastirma hastanesnde manik depresif bipolar bozuklugu ve kisilik bozuklugu tedavisi gormekte ve takip altinda olan hastamizdir diye isimize yarar mi sizcd