Merhaba Babam Bizi Küçükken Terk Etti ve Yaklaşık 15 yıl oldu ben Onu Bulmak İstiyorum Ne Yapmam Lazım?
Printable View
Merhaba Babam Bizi Küçükken Terk Etti ve Yaklaşık 15 yıl oldu ben Onu Bulmak İstiyorum Ne Yapmam Lazım?
yapacagin yol cok fazla net degil ama bir ihtimalde olsa söyleyeyim ;
1-) babani iyi niyetli olarakmi ariyorsun yoksa kotu bir niyetinmi var sahsen kotu niyetin varsa hic uğraşma değmez aradigin sureyemi yanacan harcadigin masrafami yoksa bulduktan sonra cekecegin cezayami bence degmez..
2-) iyi niyetli isen fazla bir yol yok bulman icin ama dene derim
tv programlari var bu durumlar icin katılabilirsiniz % 35 iyi sonuc % 65 de kotu sonuç çıkabilir hazırlıkli ol.
3-) egerki ismini ve soyismini degistirmediyse telefon numarasi varsa 11880 gibi kisa numara sorgulama yapabilirsin yada hangi sehirde olduğu biliyorsan oranin kaymakamligina gide bilirsin anlasildiga gorede herhangi bir hukuki durum olmadığın dan hukuki islem yapilamaz..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Nüfus Müdürlüğünden ayrıntılı nüfus kayıt örneği alarak babanızın TC kimlik numarasına ulaşabilirsiniz, bununla da merniste kayıtlı olan adresine ulaşmak mümkün.
tc kimlik numarasını bulduktan sonra ne yapmak lazım nereye gideceğim adres için ?