4 Kasımda Askere gideceğim,tecilliydim.2011 şubat ayında bir eczanede işe basladım .Eczacı hanımlada görüstüm 15 ekimde işi bırakıcağım diye.Ben tazminatımı 15 eylülde filan alabilirmiyim dilekçe versem yoksa işten cıkarkenmi vermeliyim dilekçemi.
Printable View
4 Kasımda Askere gideceğim,tecilliydim.2011 şubat ayında bir eczanede işe basladım .Eczacı hanımlada görüstüm 15 ekimde işi bırakıcağım diye.Ben tazminatımı 15 eylülde filan alabilirmiyim dilekçe versem yoksa işten cıkarkenmi vermeliyim dilekçemi.
Bunu kendinize sormanız gerek. Dilekçenizi de bir an önce verin. Ancak burada "istifa" kelimesini kullanmayın.
Dilekçem şu sekilde.
xxxxxx ECZANESİ’NE
15/10/2015 tarihi itibariyle, askerlik vazifemi yerine getirmek amacıyla işten ayrılıyorum. Askerlik şubesi tarafından verilen askerlik görev evrakımın bir sureti ektedir.
1475 sayılı İş Kanununun 14 üncü maddesi gereğince tarafıma kıdem tazminatımın ve 4857 sayılı İş Kanunu gereğince ödenmesi gereken diğer tüm haklarımın ödenmesini talep ediyorum.
Saygılarımla arz ederim.
Altta iban filan yazdım ,istifa filan yazmıyor cıkmazdan 1 ay önce alabiliyorum yani anladıgım kadarıyla dimi?
Patron ne zaman yatırırsa o zaman. Yani bu konuda şu zaman yatacak diye bir şey yok. Normal olarak siz son gün işe geldikten sonra yatmalı ama dediğim gibi patronun insafına kalmış.
Bu isteğinizi patronunuza söylemelisiniz.