Telefonum Çalındı Nasıl Bir Yol izlemeliyim
bnm 19.08.2015 Tarihinde Telefonum Yüzme Havuzunda Çalındı Ben Havuzda iken Kilitli Dolabımdan General Mobile Discovery Elite Telefonum Çalındı. ve de Telefonumun Oldugu Dolabın Yani Dolapları Gören Bir kamera Yok yani Kimin Çaldığını Veya kimlerin Çaldıgını Bilmiyorum. Nasıl Bir Yol izlemeliyim Yardımcı Olabilirmisniz.
Cevap: Telefonum Çalındı Nasıl Bir Yol izlemeliyim
Çalındığını anladığınızda polis çağırıp dolap üzerinden parmak izi aldırmanızda fayda vardı. Ama geçmiş. Şimdi polise gidip telefon ile ilgili bilgileri verip ,çalıntı bildirimde bulunabilirsiniz.,
btk yı arayın yardımcı olurlar. imei'sinden kullanıma kapatılır. 0312 294 94 94 ara
Polise Gittim ama Pekde Umursamadılar Beni savcılıga gitsem Bir şey değişirmi
- - - Updated - - -
O zaman Telefonu Tamamen kaybetmezmiyim ?
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
btk yı arayın yardımcı olurlar. imei'sinden kullanıma kapatılır. 0312 294 94 94 ara
Kapatılırsa kopya imei ile çalışmazmı? Yada bunu çalan bunu şimdiye kadar akıl etmişmidir acaba?
sayın Ceceli341 evet çalan kişinin bunu düşünmesi gerekiyor ve eğer kullanacaksa eski bir telefonun imesi ni ona aktarması lazım, ve tabiki telefonun imesi değiştiği için bazı özellikleri aktif olmayacaktır. Fakat büyük ihtimal satmak amaçlı çalındığı için bunu telefonu alacak kişinin yapması daha doğru olur. Tahminim odur ki o telefon şu an kapalı vaziyette çalanın gizlediği yerde duruyor ya da çoktan satıldı bile. Kullanmak için telefon çalmak çok saçma çünkü..
Ben Savcılığa Dilekçe Versem Bir şey değişirmi?
Alıntı:
Han Bey rumuzlu üyeden alıntı
Ben Savcılığa Dilekçe Versem Bir şey değişirmi?
siz önce kullanıma kapattırın sonra içiniz nasıl rahat edecekse o yolu izleyin..
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
siz önce kullanıma kapattırın sonra içiniz nasıl rahat edecekse o yolu izleyin..
Tmm da İmei Yi kapattırırsam Telefonu tamamen Kaybetmezmiyim Nebileyim imei den takip falan olmuyormu ?
Alıntı:
Han Bey rumuzlu üyeden alıntı
Tmm da İmei Yi kapattırırsam Telefonu tamamen Kaybetmezmiyim Nebileyim imei den takip falan olmuyormu ?
Zaten telefon kayıp, bir daha nasıl kaybedeceksiniz.. Siz arayın sadece..