Cevap: Bankada mobing yapılıyor bana yardim
Kimse yok mu arkadaşlar çok acil durumum
Haklarınızı verip sizi işsizlik maaşından faydalandırıp işten çıkaracaklar ise neden 2-3 sene sürecek mobbing davası ile uğraşasınız? Daha ne isityorsunuz?
Burada nede başka yerde kimse size açacağınız davayı kazanma garantisi vermez.
Depresif nöbetin işten kaynaklandığını isbat etmeniz gerekir.
O ses kayıtları başınıza dert açabilir diye uyarmışım sizi daha önce.
https://www.hukuki.net/showthread.php...#axzz3jHtjNTNu
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Haklarınızı verip sizi işsizlik maaşından faydalandırıp işten çıkaracaklar ise neden 2-3 sene sürecek mobbing davası ile uğraşasınız? Daha ne isityorsunuz?
Burada nede başka yerde kimse size açacağınız davayı kazanma garantisi vermez.
Depresif nöbetin işten kaynaklandığını isbat etmeniz gerekir.
O ses kayıtları başınıza dert açabilir diye uyarmışım sizi daha önce.
https://www.hukuki.net/showthread.php...#axzz3jHtjNTNu
Ses kayitlari neden başıma dert acsin mobingi başka nasıl ispat edebilirim amacım bu bankayı surundurmek basına kdr tanıtılıp vs ve sonra ise dibe cökertme sizce nasıma ne dert açabilir sağlam bir avukat tutup bunu çözmek istiyorum.
Alıntı:
echonomist rumuzlu üyeden alıntı
Ses kayitlari neden başıma dert acsin mobingi başka nasıl ispat edebilirim amacım bu bankayı surundurmek basına kdr tanıtılıp vs ve sonra ise dibe cökertme sizce nasıma ne dert açabilir sağlam bir avukat tutup bunu çözmek istiyorum.
Sağlam bir avukat tutun o zaman. Banka sizin mobing davanızla ile neden sürünsün? Dibe falanda çökmez. Sıradan bir mobbing davası. Size zaten haklarınızı vereceklerini teklif etmişler. Mobing isbatı ile daha başka ne alabileceğinizi zannediyorsunuz?
Şunu yapabilirsiniz. Hastaneye gidip heyet raporu alırsınız. İş hastalığı diye bankaya maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz. İşte burada sağlam bir avukata ihtiyacınız var.
Elinizdeki bütün deliller ile Avukata ile görüşüp yol haritanızı belirleyin. Burada bana mobing yapılıyor bu davayı kazanabilirmiyim şeklinde ucu açık hiçbir delil ve belge olmadan sorulan sorunuza verilen cevaplar size hak kaybına yol açtırabilir.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Sağlam bir avukat tutun o zaman. Banka sizin mobing davanızla ile neden sürünsün? Dibe falanda çökmez. Sıradan bir mobbing davası. Size zaten haklarınızı vereceklerini teklif etmişler. Mobing isbatı ile daha başka ne alabileceğinizi zannediyorsunuz?
Şunu yapabilirsiniz. Hastaneye gidip heyet raporu alırsınız. İş hastalığı diye bankaya maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz. İşte burada sağlam bir avukata ihtiyacınız var.
Elinizdeki bütün deliller ile Avukata ile görüşüp yol haritanızı belirleyin. Burada bana mobing yapılıyor bu davayı kazanabilirmiyim şeklinde ucu açık hiçbir delil ve belge olmadan sorulan sorunuza verilen cevaplar size hak kaybına yol açtırabilir.
Tsk ederim bilgi için elimde bir çok kayıt ekran görüntüleri ses kaydı doktor raporları mobing ile tazminat açmak istioytum size gece evime geçince konuya ayrıntılı yazacağım sizin gibi bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim
mobbing davası zorlu bir süreç sen sözleşmenş mobbing nedeniyle fesih etmen lazım bu durumda ilk etapta ne işsizlik maaşı nede tazminat alamazsın ona göre düşün taşın karar ver