Firma uzerine mal varli olmamasi haciz yapilamamasina sebeb oluyor
Arac kiralama firmasina kaptirdigim 1.500 depoziyoyu talep icin hakem heyetine basvurdum ve hakli ciktim tahsil yolu icinde hacize basvurdum ancak firma uzerine hicbir mal varli olmadigi icin haciz yoluyla elime birsey gecmedi suan izleyecegim yol nedir ve yardimci olacak her avukatlada anlasabilrim Şimdiden tesekkurler
Cevap: Firma uzerine mal varli olmamasi haciz yapilamamasina sebeb oluyor
Buradan avukat yardımını kast ediyorsanız burada avukat aramak yasak.Yasalar zaten size hak vermiş ve ortada hukuki bir engeliniz yok.Tek sorun olmayan bir şeyin maddenin doğası gereği alınamayacağı.Firmanın hiç bir şeyi yoksa haliyle bir şey alınamaz, icra için sıraya girilip beklenir.Ne zaman icraya konu olan bir şeyler bulunursa o zaman icra söz konusu olur.Ancak sürekli icra müdürlüğüne gidip takip etmek lazım.
evet firma aktif durumda çalışıyor
Siz tshh kararını icra işlemimi başlattınız karşı taraf ödememi yapmıyor? Yoksa haciz işlemine kadar gittiniz bir mal yada paramı bulamadınız.
firma sahibi dolandırıcı, parayı iade etmiyor bende ona istinaden thh ne gittim ve karar benden yana çıktı buna rağmen vermedi ve icra yoluna başvurdum ondada firma üzerine birşey olmadığı için haciz yapılamadı cevabı geldi
- - - Updated - - -
birde cumartesi iş günü olarakmı sayılıyor yeni kanunda ?
İşyerine mal haczine gidersiniz, bir iş yerleri, bu işyerinde bilgisayar masa sandalye vs. yok mu?
Var tv masa koltuk falan var (ancak benden önce giden icralarda olmuş)
- - - Updated - - -
Cumartesi hakkinda bilginiz varmi is gunu olarakmi sayiliyor ?
Alıntı:
cemal.. rumuzlu üyeden alıntı
Var tv masa koltuk falan var (ancak benden önce giden icralarda olmuş)
- - - Updated - - -
Cumartesi hakkinda bilginiz varmi is gunu olarakmi sayiliyor ?
Evet iş günü sayılır. Nerde lazımdı?
Araci alirken sozlesme turu bi form doldurduk onun arkasinda para iadesi 125 is gunu sonra yapilir yaziyordu artik en son sans kredi kartiyla islem yaptigim icin bankaya odeme ititazi yapmak kaldi onun icin c.tesiyi sordum is gunumu diye