Kızımı İcra Yoluyla Bile Göremiyorum
TUTANAK
Gelinen adreste çocuğun dayısı ve annanesi hazır.Kendilerine geliş nedeni anlatıldı.Söz alan annane, biz çocuğu hiç bir zaman vermemezlik yapmadık, çocuk yukarıda uyuyor kaldıralım gitsin tabi dedi.Dayı odaya çıktığında kapının kilitli olduğunu gördü.Pedagog ve dayı çocuğu ikna için dakikalarda uğraştı sonuç alınamadı.Anne ile telefonda görüşüldü. Kendisi, ben zaten çocuğun babası ile iyi olmasını istiyorum biz ikna edemiyoruz, ikna edin götürün görsün babasını.Ben hiç bir şekilde çocuğu vermemezlik yapmıyorum dedi. Ne ben, ne annem, nede dayısı çocuğu ne sakladık nede vermemezlik yaptık.Pedagog ve dayı kendini odaya kilitleyen çocuğu ikna için dakikalarca uğraştı.Sonuç alınamadı.Yapılan tüm çabalara rağmen çocukla görüşülemedi.Çocuk teslimi gerçekleştirilemedi..
6 buçuk yaşında bir kızım var.40 Gündür göremediğim kızımı icra kanalıyla görmek zorunda kaldım..Çocuğum odaya kendini kilitlemiş söylenene göre.. 10 aydır benden ayrılmak istemeyen kızım, bende iken 2 gün daha sende kalayım öyle giderim diyen yavrum 1 aydır hiç bir şey yok iken şuan durumumuz bu.Birkaç kere icra kanalıyla gittikten sonra Velayet davası açmak istiyorum.Temmuz ayındaki 31 günlük süreçte kızımı alamadım hala daha hafta sonları alamıyorum..Bu tutanak mahkemede işime yarar mı? Kızımı ne hale soktular biz veriyoruz ama kendini odaya kilitliyor diye yaptıkları savunma inandırıcı olurmu? Bu velayeti kötüye kullanmak değilmidir?lütfen yardım edin çok çaresizim kızımı çok özledim..
Cevap: Kızımı İcra Yoluyla Bile Göremiyorum
Tutanak icra memuru ve pedagog tarafından düzenlendi herhalde.
O tutanağa göre, kızınız sizinle görüşmekten kaçınıyor görülüyor.
Bu tutanağa göre açacağınız velayet davasında işiniz daha da zorlaşır bence.
Kızımın gelmek istememe gibi bir durumu yoktu aksine çok düşkün bana kendisi..Ne oldu da böyle oldu birden bire..Ne zamana kadar bu işlemler sürekli olacak? Her seferinde gidip gerimi döneceğiz?
Alıntı:
Taiffa rumuzlu üyeden alıntı
.... çok düşkün bana kendisi..Ne oldu da böyle oldu birden bire.......?
Ne olduğunu ben tahmin edeyim: EYS :)
Kıza annesi tarafından EYS uygulandı ise nasıl ispat edilebilir, anne EYS uyguladığı için kanuni ceza alırmı? Kanunda EYS ile ilgili bir yaptırım varmıdır?
Bunun ispati ne sekilde yapulabilir.
videoya aldsak , yani kizimi teslim alırken annesine gelmemsi anne pis diye bagirmalarini, beni istememesini ...
sadece iki gece kaliyor babada.
oysa benimle 2 hafta kaliyor ve baba isten gelicek seni alicak dedigimde mutlu bir sekilde gidiyor.
bunun tekrarlanmamasi icin karsi taraf ile gorusmem mumkun dgil, iletisim sifir.
kayi validemden izinsiz musadesiz esim nefes alamaz.
bunun ispati ne sekilde olabilir?
videoya ceksek bu seferde cocuk annede kalkmak istemiyor velayet sikitiya duser diye korkuyorum.davam sonuclanmadi cunku.
HIC EYS dolayi kanunda bununla ilgili verilmis bir karar var mi?
Videoya almak iyi bir fikir gibi görünüyor.