esımın velayet davasıyla kızımın velayetı annesine verıldı ve mahkeme kızım için aylık 300 lira nafaka bağladı.mahkeme kararını teslım aldığım 15 gun ıcınde yargıtaya itiraz dılekcesıyle 300 lıra nafakanın dusurulmesı talebıyle kararı temyize yolladım.karar temyizden red olarak dondu.ve teblıgde yazılanlar sunlar "dosyadaki yazıları kararın dayandığı delıllerle kanunı gerektırıcı sebeplere ve özellıkle müşterek çocuk lehıne takdir edılen nafakanın karar kesınlesınceye kadar tedbir nafakası nıtelıgınde olduğunun anlaşılmasına gore yerınde bulunmayan temyız ıtırazının reddıyle usul ve kanuna uygun olan hükmün onanmasına ....işbu kararın teblıgınden itibaren 15 gun ıcınde karar düzeltme yolu acık olmak uzere karar verıldı " şeklinde.ben hakimin kararını temyize yollamıştım 300 lıra nafakanın dusurulmesı ıcın ancak itirazım yerınde bulunmamış ve tedbir nafasası görünüyor olması ne anlama geliyor?
yenıden verılen 15 günlük sure ne ıcın verılıyor?kararın kesınlesmesını beklemem mi gerekiyor nafakanın düsürülmesini temyize yollayabılmem ıcın ?
yardımlarınız için simdiden tskrler