Dükkanın İçinde Köpek Var Bağlı Değil

Öncelikle Merhaba Konuyu nereye açacağıma karar veremedim (18 yaşından Küçüğüm)
 Burada Dükkân var orada bir tane köpek var gelip geçerken havliyor. Sahiplerini uyardım köpeği baglayin isiracak diye fakat herhangi birşey yapmıyorlar. Sadece havlamiyor ustume doğru geliyor sahibi yetişiyor yetişmese ısıracak  Ne yapabilirim ? İsaretledigim yer o dükkân (balkondan çektim oradan cekemedim havliyor)
O pembe taşlı yer
http://i.hizliresim.com/GkBQN3.jpg

Cevap: Dükkanın İçinde Köpek Var Bağlı Değil

Annene babana söyle yöneticiyle konuşsun polise ve belediyeye şikayet etsin gerekirse.

Denizlide şehir merkezinde birçok köpek var insanlara birşey yapmıyorlar. Ama insanlar korkularından köpeklere vurmaya tekme savurmaya başlayınca bazıları kızıyor. Sen köpekle ilgilenme birşey yapmaz. Hiçkimseyi ısırmıyor sadece senimi ısıracak. Korktukça ısıracağını düşünürsün. Yinede istiyorsan Zabıtayı ara burada başıboş bir köpek var beni ısırmaya geliyor de , adreside ver.
Polis birşey yapacak olsa önce şu kaldırımdaki araçları çekerdi. Denizlide malesef yayalar yollardan araçlar kaldırımdan gidiyorlar.

Sizin oranın horozu meşhur değil mi al bi tane yanında gezdir sen de köpek değil ayı çıksın isterse ;)

Alıntı:

Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı

Annene babana söyle yöneticiyle konuşsun polise ve belediyeye şikayet etsin gerekirse.

Zabıtaya Sordum Neler yapılabilir diye. Uyarırız olur biter dedi.
30 dk önce falanda (serbestti[her zaman ki gibi]) 2 metre falan kovaladı marketin içine girdim. Isıracaktı Sahibine Söyledim Şikayet ederim diye edin dedi Yokmu yapılabilecek birşey ? 
Teşekkürler.

Zabıtayı ara, olmadı polisi ara şikayetci ol. Yanında sana saldırdığına dair tanık olsun.