3 yaşinda çocuğu annesi eve tek başina kilitleyip yalniz birakikiyor.ama nasil ispat edeceğimizi bilmiyoruz.
Kardeşimin 2,5 yaşındaki çocuğunun velayeti ara kararla eşine (anneye)verildi. Biz icra yoluyla görüyoruz.Annesi biryerlere giderken çocuğu evde tek başına televizyonu açıp kapıyı kilitleyip gidiyormuş.Böyle olduğunu bütün köy biliyor,hatta'' yazık değilmi küçük çocuk evde tek başına bırakılır mı? ya başına bişey gelse diye uyarıyorlarmış.Bizim ne yapmamız lazım. Nasıl kanıtlayabiliriz?Onların köyünden hiç kimse şahitlik yapmıyor. Biz komşuyuz.Yüzyüze bakacağız diyorlar.Yani elimiz kolumuz bağlı.Çocuk çok hareketli yerinde duramayan bir çocuk. Üstüne televizyon düşer,ne bileyim neler olabilir.İnanın okadar çaresiz kaldık ki.Evde yalnız bıraktığını duyduktan sonra hep korku içinde bekliyoruz. Lütfen yardım edin. :'(:'(
Cevap: 3 yaşinda çocuğu annesi eve tek başina kilitleyip yalniz birakikiyor.ama nasil ispat edeceğimizi bilmiyoruz.
Kimse cevap yazmamış.Demekki baya zor bir soru.İşimiz zor galiba.Allah küçük yavruya yardım etsin.
Cevap: 3 yaşinda çocuğu annesi eve tek başina kilitleyip yalniz birakikiyor.ama nasil ispat edeceğimizi bilmiyoruz.
Takip edeceksiniz, çocuğu evde yalnız bırakıp çıktığında jandarma / Polis / muhtar / ihtiyar heyeti aracılığı ile tespit ettireceksiniz, tutanak tutturacaksınız, sonrada velayetin babaya verilmesi için dava açacaksınız.
Kusura bakmayın. Biraz geç kaldım.Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.