kiz arkadasim tecavuz sikayetinde bulundu
meraba arkadas oncelikle sunu soyleyim kiz arkadasim 18 yasinda ben 21 yasinda saglikciyim.kiz arkadasimla evlencegimi dusunerek ailemle tanistirdim tabi hersey yolundaydi sonra telefon filan sakladi benden bende guven problemi olustu. Kizin evinde cinsel yakinlasmamiz oldu kendi istegiyle surtunme ve elimi vajen icine soktum. kan gelmedi yuzune bakinca gecen hafta masturbasyon yaparken kanadi dedi o geceyi onun evinde gecirdim ama tamamen guvenim sarsildi bnde ayrildim 2 ay boyunca calistigim hastaneye gelip gitti annesi devamli bni arayip nisan yapmami soyledi butun herseyi karsilik vermeyince savciliga suc duyurusunda bulundu iddiasi hastane icinde bana uyusturucu verip tecavuz etti bulundugumuz oda kapisini kameralar cekiyor girdigi gozukuyor cikarken ayri cikmisiz zaten ayriyetten bna 2 ay boyunca doktora gotur deyip durdu bndw sinirlenip benlik bise varsa ben diktiririm demistim.ama bu mesaji atmadan once kendisi diktirme mevzusunu acti. gecen gidip ifademi verdim anestezi ilaclari kilitli anahtari sorumluda bulunuyor bu anahtara ve ilaclara ulasmam mumkun degildir diye ayriyetten iliski kendi istegiyle evinde olmustur dedim
suan sorusturma surecinde ne yapmak lazim yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler
Cevap: kiz arkadasim tecavuz sikayetinde bulundu
Arkadasım Allah yardımcın olsun öncelikle... Sen haklı görünebilirsin fakat knu baya mühim... Avukata danışman daha yararlı olacaktır...
amin is uzun surecek gibi duruyor avukat destegine illa ki basvurucam ozellikle ozgecan arslandan sonra daha fazla dikkat ediliyor bu konulara . Peki butun deliller beni gosterse ceza alma gibi soz konusu olabilir mi sonucta 1 yillik gonul iliskisi var
Alıntı:
joker58 rumuzlu üyeden alıntı
amin is uzun surecek gibi duruyor avukat destegine illa ki basvurucam ozellikle ozgecan arslandan sonra daha fazla dikkat ediliyor bu konulara . Peki butun deliller beni gosterse ceza alma gibi soz konusu olabilir mi sonucta 1 yillik gonul iliskisi var
Tabiki elinde yeteri kadar delil varsa senın acından iyi ..
yardimlariniz icin tesekkur ederim