Cinsellikle tehdit ediliyorum?
Merhaba.
Sevgilimden ayrıldım ayrılmadan önce birlikteliğimiz olmuştu güvendiğim için bir sorun görmemiştim ancak ayrılmamızın ikinci gününde "seni babana söylerim" demeye başladı. Daha da iğrenci "ya gelip fuckbady olursun benimle benim ihtiyaçlarını giderirsin ya da babana söylerim baban ya seni benimle evlendirmeye çalışır ya da evlatlıktan reddeder gerçi ben senin gibi birisiyle evlenmem okullar açılmadan birlikte oluruz bir ara" diyor. Herhangi bir işlem yapabilmem mümkün mü bunları mesaj atıyor bana anne ve ablamın haberi olsa da durumdan babamın haberi yok babamın öğrenmeyeceği şekilde bir işlem yapabilir miyiz?
Cevap: Cinsellikle tehdit ediliyorum?
Hemen karakola elindeki mesajlarla gidiyorsun.Onlar bu arkadaşı şantaj, tehdit ve cinsel tacizden alıyorlar.Savcılığa intikal edip dava açılınca gelip yalvarmaya başlar.Vakit kaybetme 18 yaşının altındaysan annenle gidip bu işlemleri yapabilirsin.
Annenden babandan saklama, bilsinler.Ne olursa olsun evlatsın, arkanda durmak zorundalar.
Ulan ne şerefsiz insanlar var ya,
19 yaşındayım babamın haberinin olmaması gerek
Aynı evde yaşıyorsanız, sizce buna imkan var mı?
Gelen mahkeme davetinden vs öğrenmemesi mümkün değil bence.
Çekinmeniz gereken babanızın öğrenmesinden daha ziyade, o kişinini bu tehditlerini devam ettirmesi, daha kötüsü de sizin babanızın öğrenmesinden korkarak isteklerine karşılık vermeniz olur ki,
bir kez söyleyeceğini belirtmiş olan biri eninde sonunda yapacaktır bu dediğini.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Aynı evde yaşıyorsanız, sizce buna imkan var mı?
Gelen mahkeme davetinden vs öğrenmemesi mümkün değil bence.
Çekinmeniz gereken babanızın öğrenmesinden daha ziyade, o kişinini bu tehditlerini devam ettirmesi, daha kötüsü de sizin babanızın öğrenmesinden korkarak isteklerine karşılık vermeniz olur ki,
bir kez söyleyeceğini belirtmiş olan biri eninde sonunda yapacaktır bu dediğini.
Babamla annem ayrı aynı evde yaşamıyoruz babamla babam bana sadece işine geldiği zaman babalık yapıyor
Bakın, netice de bayansınız, tavizden taviz doğar, isteklerini yapmanıza zorlayacaktır.Bence paylaşın, yoksa siz zararlı çıkacaksınız.
Kesinlikle taviz verecek değilim ben sadece hukuki işlemler hakkında bilgi almaktı isteğim öleceğimi bilsem istediğini yapmam
Bir avukata gidip vekalet verirseniz babanız duymadan halledebilir işlemleri.