Yanlış Hgs Geçiş İhlalleri
Satın aldığım araca bir hgs etiketi almıştım. Daha sonra aracı sattım. Etiketi iptal etmeyi ihmal ettim bu benim hatam elbette.
İhlallere baktığımda ise benim etiketime ait hem ben aracı ve etiketi almadan önce hem de aracı sattıktan sonra bir çok ihlal olduğunu gördüm. 800 civarı bir ceza görünüyor. Konuyla ilgili HGS'ye defalarca kez e-posta ve dilekçe gönderdim ancak bir cevap alamadım. Konuyla ilgili ne yapabilirim ? Aracı sattıktan sonra olan cezalar plaka sahibine mi kesilir yoksa bana mı ?
Ek olarak her nasıl yaptılarsa benim bakiyemden fazla para çekilmiş yani yüklediğim bakiye görünüyor, geçişlerim de öyle ama fazla çekilen bir para var geçişlerim bakiyemden düşüldüğü zaman. O sebepten de bana ait bir tane ihlal görünüyor. Fazla çekilmiş olan bakiyeyi çekmeselerdi ihlal olmayacaktı yeterli bakiyem vardı çünkü. Ve benim İstanbulda bile olmadığım bir tarihte İstanbulda bir geçiş göstermişler. O kadar çok sorun var ki umarım anlatabilmişimdir.
Cevap: Yanlış Hgs Geçiş İhlalleri
Cevap: Yanlış Hgs Geçiş İhlalleri
Aracı sattıktan sonra olan cezalar plaka sahibine mi kesilir yoksa bana mı ? Siz ödersiniz sonra ona rücu edersiniz.