Ayıplı Malın Fatura Bedelinin Ödenmesi
https://www.hukuki.net/showthread.php...#axzz3hrBSCz7D
burada her şeyi sormuştum ama cevap veren olmadı. Her neyse.. Bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne her şeyin 4 kopyasıyla başvurdum. Fatura bedelini istediğime dair kısa bir not da düştüm. Adam, 4-5 aya anca sonuçlanır dedi.
Ben 15 gün içinde karara bağlanır sanıyordum, oradan aldığım parayla yeni bir telefon alacaktım ama şimdi mecburen direkt yine cebimden vererek alacağım.
Araştırdığım kadarıyla büyük ihtimalle THH benim lehime karar verecek ama aleyhime sonuçlanma ihtimali de var mı?
Lumia için Nokia'ya şikayette bulundum ama şimdi Microsoft'un elinde Lumia serisi acaba yanlış mı başvurdum? Eğer yanlışsa çok büyük bir sorun olur mu? Hemen aynı belgelerle Microsoft'u mu şikayet etsem?
Lütfen bir cevap verin...
Cevap: Ayıplı Malın Fatura Bedelinin Ödenmesi
Satıcı üretici yada ithalatcıdan herhangi biri için müracatta bulunabilirdiniz. Nokia şirketini Microsoft satın aldı. Yeni modelleri artık bu adla çıkarıyor. Nokianın durumu ne bilmiyorum. Siz satıcı olarak Turkcel ide muhatap gösterebilirdiniz. Tshh işlemleri 2 aydan 6 aya kadar sonuçlanabilir. Başvurduğunuz tshh ninin iş yüküne bağlı.
Aleyhinize sonuçlanacağını zannetmiyorum.