sevgilim beni aldatti hukuki surec nasil olmalidir
Herkese merhaba.
Arkadaslar sevgilimden ayrilali uzun zaman oldu. O zamanlar ondan hoslanan bi cocukla beni aldattigini ogrendim. Hoslanan cocuk bizzat beni aradi ve herseyi anlatti. Cocukla gorustum. Telefonundaki resimleri bile gosterdi bana. Ve cocuk suan beni tehdit ediyor. Ben eski kiz arkadasima ve cocuga dava acmak hukuki surec baslatmak istiyorum. Izleyecegim yol nasil olmalidir ? Yardimci olursaniz sevinirim. Hoscakalin.
Cevap: sevgilim beni aldatti hukuki surec nasil olmalidir
Tehditle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz. Savcı kamu adına dava açar yada açmaz.
Aslinda onun icin ayri dava acicam. Benim derdim kiz arkadasimada dava acmak. Hatirladigim kadariyla bi kanun cikmisti. Esler birbirini aldattiginda dava acmaa olanagi sagliyordu. Ama bu sevgililer icin gecerlimi onu hatirlamiyorum.
Alıntı:
kemalgok rumuzlu üyeden alıntı
Aslinda onun icin ayri dava acicam. Benim derdim kiz arkadasimada dava acmak. Hatirladigim kadariyla bi kanun cikmisti. Esler birbirini aldattiginda dava acmaa olanagi sagliyordu. Ama bu sevgililer icin gecerlimi onu hatirlamiyorum.
:) Tabiri cayiz ise. Odavada Yalan oldu. Bir hafta oldu sanırım. Yargıtay Eşiyle kendisini aladatan Sevgilisine açılan tazminatı iptal etti.
Tehdit davasını isbat edebilirseniz karşı taraf ceza alır. Tabi karşı tarafta sizinle ilgili şikayette bulunmaz ise.
Diğer uzun zaman önce ayrıldığınız sevgili davasından birşey çıkmaz.