merhaba
bartında ikamet ediyorum.
ing bank a kredi borcumu ödeyemedigimden çorum 3. icrada adıma icra dosyası açıldı.
kredi çektikten sonra zaman zarfı içerisinde kredimdeki vadesi gelen taksitleri ödeyemedigimden banka 36 taksit çektigim krediyi telefonla beni arayıp tekrar 36 taksit olarak yapılandırdı. bunuda ödeyemedigimden icra dosyası açıldı.
avukat beni aradı borcu ödemen gerektigini ödemezsem evimme hacze gelip eşyaları alacagını eşyalar borcu karşılamazsa banada hapis cezası çıkartacagını belirtiyor. takside yanaşmıyor. toplam rakam 4,300 tl
1- borcumu inkar etmiyorum ses tonumun en kibar haliyle buna yalvarırcasına desek daha uygun olur öeyemeyecegimi taksit konusunda yardımcı olmasını defalarca rica ettim
2- adıma herhangi bir evrak gelmedi acaba geldide muhtaramı bıraktılar diye az önce muhtarada gittim yok.
3- adıma açılan çorum daki icra dairesindeki dosyamı yaşadıgım şehir bartındaki icra dairesinden işlem yapabiliyormuyum
bana herhangi bir evrak gelmeden avukat bu icra işlemini yapabiliyormu. bana bugun saat 4 e kadar musade verdi ödemezsem bikaç gün içinde icra işlemini başlatırım diyor.
e devlete girince 30/07/2015 tarihinde dosyanın açıldıgını görebiliyorum
borcun ödenmesinde benim yasal haklarım varmı. yada avukat haciz işlemlerine başlamadan benim borcu taksitlendirme işlemi yapabilecegim yer varmı.
saygılarımla